понеділок, 12 лютого 2018 12:04

Чоловіки у відвертій фотосесії зображують оголеним тілом позитив
9

Чоловіки у фотосесії зображують позитив і хороший настрій
Фото: Anthony Patrick Manieri/Arrested Movement
Бодіпозитив - нове віяння у художній фотографії
Учасники фотосесії просили не використовувати їх зображення в еротиці чи рекламі
Древньогрецький бог у ракурсі відвертої фотосесії
Чоловіки у фотосесії зображують позитив і хороший настрій

Фотограф з Торонто Ентоні Патрік Маньєрі зробив новий проект у популярному напрямі художньої фотографії. Оголені чоловіки показали своїм тілом позитив і хороший настрій.

"За останні 25 років я можу згадати незліченні часи, коли люди, яких я фотографував, приховували конкретну фізичну невпевненість. Дуже важко було налаштувати моделей на позитивний лад, забути про стреси і проблеми сьогодення. Найкращий момент - згадати дитинство і порадіти", - говорить митець.

Ідея виникла після того, як побачив хвилю реакцій на фотографію знайомого чоловіка в соцмережі. Він для забавки сфотографував себе в чудернацькій позі.

"Коли дізнався про японську ідею бодіпозитиву, вирішив зробити новий проект. Запрошував різних чоловіків, навіть сфотографував одного товариша. Всі вимагали, щоб ці фотографії не використовувались в рекламі чи еротиці. 20 годин зйомок і практично два дні пішло на проект. Взяли участь більше 30 моделей, але не всі змогли розкритися і налаштуватись. Без одягу практично всі почувають себе незручно. Тому відібрали лише фотографії тих, хто зумів налаштуватись і відкрити тіло для фотопроекту".

"Проект має окрім психологічного забарвлення і бажання розслабитись, ще і культурне навантаження. Ми всі маємо те тіло, яке маємо. Але в період реклами і показу ідеального тіла спортсменів, маємо великі комплекси щодо власної фігури. Це гнітить і створює купу проблем. Маємо це побороти і показати свою красу".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Море цицьок і трошки сексу: огляд фільму "50 відтінків свободи".

Найвідоміші моделі сьогодення приїхали на Багами, де позували у купальниках власного дизайну. Лілі Олдрідж, Хейлі Клаусон, Джордан Данн, Ханна Фергюсон, Ізабелі Фонтана, Тоні Гарн, Джессіка Харт, Ельза Хоск, Еніко Міхалік, Каролін Мерфі, Барбара Палівн, Наташа Поллі та Жозефін Скрівер показали розкішні тіла у всій красі.

Зараз ви читаєте новину «Чоловіки у відвертій фотосесії зображують оголеним тілом позитив». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі