четвер, 17 вересня 2020 10:50

5 видів сексу, від яких жінки в захваті

5 видів сексу, від яких жінки в захваті
Влаштуйте коханій справжній сюрприз. Спільне лежання у воді може наштовхнути її на ідею віддатися пристрасті. Усе як у гарних голлівудських фільмах. Фото: pexels.com

Немає нічого гіршого, ніж нудний та одноманітний секс у стосунках.

У Men 24 розповіли про 5 видів сексу, які надзвичайно подобаються жінкам:

1. Секс спросоння. Жінки надзвичайно чарівні, тож милуватися ними можна вічно. А під час сну вони стають ще милішими та привабливішими. Тож не дивно, що нічний забіг до вбиральні може закінчитися непереборним бажанням зайнятися коханням.

2. Дикий секс. У кожному чоловікові сидить свій тотемний звір. Якщо у вас - милий хом'ячок, це зовсім не означає, що в партнерки теж. Тож іноді бувають миттєвості, коли кохана хоче гарячого та пристрасного сексу з елементами розпусти.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Дослідники виявили, хто в парі частіше відмовляється від сексу

3. Швидкий секс. Статистика свідчить про те, що швидким сексом пари обожнюють займатися у примірочній в магазині, ліфті й навіть автомобілі. Бувають ситуації, коли хочеться кохатися, але часу не так уже й багато, а отже треба діяти якомога швидше.

4. Романтичний секс обожнює кожна жінка. З пінною ванною, пелюстками троянд і при свічках. Не зайвою в цьому випадку буде хороша музика. Тож після чергового важкого робочого дня влаштуйте коханій справжній сюрприз. Спільне лежання у воді може наштовхнути її на ідею віддатися пристрасті. Усе як у гарних голлівудських фільмах.

5. Секс-марафон - ще один вид сексу, від якого не відмовиться жодна панянка. Головне кардинально змінити атмосферу навколо. Поїдьте кудись у Карпати, тощо. Відпочинок від метушні й емоційне перезавантаження посприяють тому, що ви цілу ніч або будете солодко спати, або віддаватися пристрасті.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Вчені назвали новий стандарт пеніса

Секс і хорошу їжу Папа Римський Франциск назвав "божественним" задоволенням. Він розповів про це в інтерв'ю італійському письменнику Карлу Петріні, який зібрав яскраві висловлювання понтифіка для книжки TerraFutura, пише New York Post.

Зараз ви читаєте новину «5 видів сексу, від яких жінки в захваті». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі