Ексклюзиви
вівторок, 13 жовтня 2015 11:01

5 цікавих фактів про чоловічий оргазм

Чоловіки і жінки відчувають оргазм по-різному. І щоб краще зрозуміти чоловіка в ліжку, треба трохи розібратися в особливостях його задоволення. Пропонуємо вам 5 цікавих фактів про те, як у них відбувається кульмінація збудження.

 

- Швидка еякуляція – яку жінки деколи вважають егоїзмом свого партнера – може бути психологічною, а не фізіологічною проблемою чоловіка. Занадто поспішне сім'явиверження, звичайно, можливе як наслідок тривалого утримання від сексу, але також воно відбувається як результат відчуття дискомфорту на рівні почуттів.

- З правильним вибором пози пов'язано досягнення оргазму не тільки у жінок, але і у чоловіків. Тільки от у протилежної статі важливим фактором стає візуальна картинка, яка допомагає отримати максимальне задоволення. Погляд на жінку, яка виглядає спокусливо в різних позиціях, грає не останню роль. Отже тепер подумайте, чи варто вимикати світло перед інтимним контактом.

- Повноцінний оргазм трапляється у чоловіків, які напередодні не нападали з жадібністю на їжу. Як виявилося, прийом їжі з декількома видами страв може зменшити приплив крові до статевих органів, що вплине на якість ерекції. Просто чоловічий організм буде зайнятий процесом перетравлення їжі, а на збудження вже не буде сил.

- Під час чоловічого оргазму, розумова здатність практично заблокована. Тому супроводжувати пристрасний секс розмовою – це не найкраща ідея. А ось стогони і ваші особисті фрази для збудження цілком вітаються.

- Отримати кілька оргазмів поспіль чоловікам досить складно, навіть якщо приємний інтимний процес буде продовжуватися. Організму потрібна так звана "перерва, щоб набрати заряд батареї". І тут все залежить від фізіологічних особливостей вашого партнера. Комусь потрібно перепочити 15-20 хвилин, комусь годину, а чоловікам старшого віку і зовсім може знадобиться цілий день.

Зараз ви читаєте новину «5 цікавих фактів про чоловічий оргазм». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути