вівторок, 26 грудня 2017 01:37

10 секс-обіцянок, які варто дати собі в Новому році
5

Не брешіть сексуальному партнерові
Фото: Midway Labs USA
Слідуйте еротичним фантазіям
Навчіться робити еротичний масаж
Полюбіть своє тіло
Будьте за безпечний секс

Напередодні Нового року психологи радять написати список шкідливих звичок, яких ми хочемо позбутися, або корисних рис і навичок, які нам потрібно розвинути в майбутньому році.

Ось приблизний список секс-обіцянок, які потрібно дати собі в Новому році. Як саме його змінити і доповнити кожна жінка має визначити сама. Головне - дотримуватися намічених цілей, пише Ivona

1. Полюбити своє тіло

Наша невпевненість у собі і своїй привабливості часто стає на заваді щасливого інтимного життя. Ми не можемо розкрити свою сексуальність і насолоджуватися сексом уповні, бо нам здається, що ми не досить гарні. Пам'ятайте, ніхто не досконалий, навіть у супермоделей є свої особливості фігури. Знайдіть свої сильні сторони (мінімум три) і, дивлячись в дзеркало, хваліть себе за красиві груди, ніжну лінію плеча або талію. Можливо, це виглядає безглуздо, але концентруючись на тому, що у вас є гарним, ви стаєте впевненішими в собі.

Автор: Pinterest
  Полюбіть своє тіло
Полюбіть своє тіло

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Дівчина, з якої глузували через хворобу, ламає стандарти фешн-індустрії

2. Бути більш розбірливою

Це не означає, що потрібно вибирати для стосунків лише високих брюнетів із модельними параметрами. Слухайте своє серце і не йдіть на компроміс, якщо вас щось насторожує або викликає неприйняття в потенційному партнерові. Цінуйте і любіть себе. Це стосується не лише нових знайомств, але й постійних відносин. Не займайтеся сексом, тому що "йому треба". Інтимні стосунки повинні приносити задоволення.

3. Дізнатися більше про секс

Прочитайте хоча б одну гарну книгу сучасних авторів про секс. Наприклад, Наомі Вульф "Вагіна. Історія жіночої сексуальності" або Емілі Нагоскі "Як хоче жінка. Майстер-клас із науки сексу".

4. Не терпіти

Ви можете будь-якого моменту передумати займатися сексом і при цьому нікому нічого не винні. І не погоджуйтеся в сексі на те, до чого ви не готові, що здається для вас неприйнятним. Це ваше тіло і тільки ви вільні ним розпоряджатися.

5. Не брехати партнерові

Не потрібно симулювати оргазм і брехати, що секс був запаморочливим. Краще тактовно сказати, що було не так і як вам би хотілося. Домовтеся з партнером бути чесними один із одним і не ображайтеся, якщо і ви почуєте щось, що вам неприємне. Лише таким чином можна знайти свою ідеальну формулу інтимних стосунків у парі.

6. Ніколи не нехтувати безпекою

Бережіть своє здоров'я і користуйтеся презервативами. "Безпечні дні" - це міф, завагітніти можна в будь-який день циклу.

Автор: Passion.ru
  Будьте за безпечний секс
Будьте за безпечний секс

7. Купіть собі секс-іграшку

Хоча б один раз на рік спробуйте щось нове. Можливо, це буде їстівна білизна, хутряні наручники та інші речі для насолод. Якщо звернутися до секс-шопа ви соромитеся, почитайте відгуки на сайтах і замовте вподобану річ у мережі.

8. Виконайте еротичні фантазії

Часто від страху здатися розпусними, ми не ділимося з партнером своїми еротичними фантазіями. Тим самим позбавляємо і його і себе задоволення. Поговоріть про сокровенне, можливо ви мрієте про одне й те ж, але не наважуєтеся про це один одному сказати.

Автор: thebedroom.co.za
  Слідуйте еротичним фантазіям
Слідуйте еротичним фантазіям

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Латекс, вібратори, батіг і голі сідниці - в мережі з'явилася спекотна різдвяна реклама

9. Навчіться робити еротичний масаж

І навчіть цьому партнера. Повірте, ваші інтимні стосунки піднімуться на зовсім інший рівень чуттєвості.

10. Зіграйте в секс-гру

Найпростіший спосіб розслабитися і спробувати щось нове - зіграти в секс-гру. У широкому асортименті вони представлені в секс-шопах і інтернет-магазинах: це і кубики з різними позами, й еротичний твістер, і настільні ігри, в які можна бавитися в ліжку.

Автор: GQ
  Навчіться робити еротичний масаж
Навчіться робити еротичний масаж

Для сексу не буває пізно. Однак деякі речі в сексі легше зрозуміти до настання зрілого віку. Вони перетворять секс на справжнє задоволення і позбавлять стереотипів щодо свого інтимного життя.

Зараз ви читаєте новину «10 секс-обіцянок, які варто дати собі в Новому році». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі