вівторок, 07 березня 2017 10:28

З переселенки вибивають вигадані борги

З переселенки вибивають вигадані борги
Відомості.UA

З переселенки Тетяни Платонової з Вінниці колектори вимагають повернути 11 тис. грн.

Це борг, який має комусь повернути її син, пише myvin.

"Подзвонили мені. Чоловік представився медбратом "швидкої". У слухавку каже, що син нашої колеги лежить в реанімації. Покличте до телефону. Тетяни Платонової якраз на роботі не було. На дзвінки не відповідала, - згадує директор школи №3 Надія Лепко. - На особисті сторінки в соцмережах вчителів невідомі розміщали повідомлення з погрозами. Вимагали, щоб адміністрація вплинула на боржницю. Вже й мені почали присилати повідомлення з погрозами. Чітко назвали моїх дочок, де і ким працюють. Пригрозили, якщо не вплинуть, то борг заплатимо самі".

За 3 дні невідомі почали атакувати і працівників департаменту освіти. Вони продовжувались протягом дня з перервою 5-10 хв. Були змушені відключати телефон.

Викладач літератури Тетяна Платонова 3 роки тому переїхала з окупованого Луганська.

"Вони мене таки видзвонили. Обіцяли порізати на органи мене і сина. Якісь шахраї, бо мій син запевнив, що ніяких справ немає і нікому не винен грошей. Тим більше, 11 тисяч гривень" - каже жінка.

Чоловік вже цього разу представився фірмою "Конкорд". Це столична колекторська компанія. За неї взялися взялися юристи, поліцейські та СБУ.

"То якась колекторська компанія, яка вимагає повертати якісь гроші. Ми говорили з тими робітниками. Там справді якісь неадекватні люди" - говорить керівник лівобережного відділу поліції Вінниці Роман Андрущак.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Колектори в масках і з битами приходять у будинок і товчуть все підряд"

У Дніпрі двоє роботодавців викрали свого працівника та тримали його в заручниках. Таким чином злочинці "вибивали" з нього борг.

Зараз ви читаєте новину «З переселенки вибивають вигадані борги». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі