субота, 16 лютого 2019 00:15

Переселенцям видають по 200 доларів на навчання

Переселенцям видають по 200 доларів на навчання

Данська Рада у справах біженців починає нову програму, спрямовану на підтримку переселенців та осіб, які постраждали від конфлікту в Україні, пишуть на ресурсі "Донецкие новости".

Головна мета програми - надання можливості отримання нових або поліпшення теперішніх професійних навичок переселенців і осіб, які постраждали від конфлікту в Україні шляхом надання благодійної допомоги для проходження відповідних курсів, тренінгів і отримання кваліфікованого професійної освіти.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Переселенець відкрив унікальний розважальний центр

Учасники програми: переселенці з районів з нестабільною політичною і військовою ситуацією, зареєстровані та які проживають на території Донецької, Луганської, Запорізької та Дніпропетровської областей, а також жителі Донецької та Луганської областей, які постраждали від конфлікту в Україні.

"Програма передбачає підтримку, принаймні, 500 осіб через надання індивідуальних грантів в розмірі до 200 дол. США для проходження відповідних курсів професійної освіти", - йдеться в повідомленні.

Серед критеріїв відбору учасників програми - мотивація та розуміння як застосувати знання в майбутньому для створення можливості отримання доходу. Також бажано мати досвід роботи, пов'язаний з тематикою навчання.

Учасникам потрібно буде заповнити анкету і сплатити не менше, ніж 20% від вартості навчання.

У фейсбуці юристи безкоштовно консультують переселенців, жителів Донецької та Луганської областей, воїнів АТО, та усіх, хто немає грошей заплатити за послуги адвоката. Для цього створили групу "Юридичні консультації".

Зараз ви читаєте новину «Переселенцям видають по 200 доларів на навчання». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі