середа, 22 березня 2017 17:06

Дітей-переселенців приймуть у дитячих таборах Кіпру

Автор: http://mon.gov.ua/
  Обговорення українсько-кіпрської співпраці в галузі освіти
Обговорення українсько-кіпрської співпраці в галузі освіти

Міністр освіти та культури Республіки Кіпр Костас Кадіс готовий прийняти на відпочинок у дитячих таборах міністерства дітей-переселенців з тимчасово окупованих територій України.

Про це чиновник сказав міністру освіти і науки Лілії Гриневич під час її робочого візиту до Кіпру. Повідомляє прес-служба Міносвіти.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Морозиво зі смаком пива" - як заробляють на солодкому бізнесі

"Міністр освіти і культури Республіки Кіпр Костас Кадіс висловив готовність кіпрської сторони прийняти дітей тимчасово переміщених осіб з України на літній період у дитячих таборах міністерства, яке він очолює", - йдеться у повідомленні.

Міністри обговорили стан та перспективи українсько-кіпрської співпраці в галузі освіти. А також запровадження подвійних дипломів, яке існує у співпраці з іншими європейськими країнами. Спілкувалися про проблеми оцінювання, підготовки, сертифікації та атестації вчителів.

Із 21 до 23 березня міністр освіти і науки України Лілія Гриневич перебуває у місті Нікосія, Республіка Кіпр, де бере участь у міжнародній конференції Ради Європи "Забезпечення демократії через освіту".

Зараз ви читаєте новину «Дітей-переселенців приймуть у дитячих таборах Кіпру». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі