пʼятниця, 17 березня 2017 18:06

Чиновники оформили 5 млн грн допомоги псевдопереселенцям

Чиновники оформили 5 млн грн допомоги псевдопереселенцям

На Херсонщині СБУ спільно з прокуратурою АР Крим викрили чиновників, які оформляли соціальні виплати псевдопереселенцям з тимчасово окупованих терористами територій Донбасу та Криму.

"Правоохоронці встановили, що працівники управлінь праці та соціального захисту населення і державної міграційної служби трьох районних адміністрацій оформляли документи з порушеннями. Співробітники спецслужби задокументували, що виплати у цих районах отримують близько шестисот громадян з тимчасово окупованих територій, які продовжують на них проживати. За попередніми оцінками, за два роки псевдопереселенцям протиправно нарахували понад п'ять мільйонів гривень", - повідомляє СБУ.

Триває досудове слідство.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Переселенцям нарахували півмільйона за світло

Верховна Рада прийняла зміни в проект закону № 4550, за яким волонтерам і учасникам АТО, а також сім'ям загиблих учасників антитерористичної операції надаватимуть державну підтримку у будівництві житла. Вона полягає у фінансуванні державою 50% вартості будівництва, придбанні доступного житла або пільгового іпотечного житлового кредиту.

Зараз ви читаєте новину «Чиновники оформили 5 млн грн допомоги псевдопереселенцям». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі