пʼятниця, 08 листопада 2013 14:15

Звабливий гороскоп від відомого фотографа розкриває творчий початок
12

Риби
Лінь або громадську думку рибам не перешкода, коли справа стосується творчості. Його вони по-справжньому люблять. Приголомшлива чутливість риб дозволяє їм добитися успіху в будь-якому виді мистецтва.
Фото: фото:Аркадіуш Браницкий
Телець
До Тельців натхнення приходить раптово і вони нічого не можуть з цим вдіяти, тільки творити, поки є сили. Пісні на п'ять хвилин, двогодинні балети, навіть романи сторінок на 700 - не їх масштаб. Вони мислять куди більшими формами - мостами, палацами, хмарочосами. Доля людей цього знаку - архітектура.
Овен - справжня людина натхнення. Творчі ідеї зароджуються в його мозку із запаморочливою швидкістю. Але якщо не почати їх втілювати в життя, вони так само швидко згаснуть. Тільки перейшовши від слів до справи овен може досягти творчого успіху.
Козероги часто не підозрюють про те, скільки талантів вони в собі приховують. Звичка стримувати свої творчі пориви заважає їм проявити себе. Але якщо в моменти особливого бажання почати творити вони дозволять собі виплеснути внутрішній вулкан емоцій, то можуть досягти вершин у будь-якому виді мистецтва.
Близнюки - прекрасні актори, їм під силу будь-які ролі. Граючи на сцені, вони можуть забути про реальність, повністю перевтілившись у свого персонажа

Аркадіуш Браницькій упевнений, що все на світі має бути просто. Тому для своїх робіт він вибрав стиль мінімалізму.

У фотопроекті "Зодіак" Аркадіуш показав, що в кожній людині є творчий початок.

Оголені дівчата талановито передали 12 представників зодіакального сузір'я.

Зараз ви читаєте новину «Звабливий гороскоп від відомого фотографа розкриває творчий початок ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі