пʼятниця, 17 серпня 2018 12:16

Зроблять цукерочку - найкращі додатки для обробки фото

Зроблять цукерочку - найкращі додатки для обробки фото
Щодня в Instagram завантажують близько 95 млн фото. Фото: 24

Щодня в Instagram завантажують близько 95 млн фото.

Instagram - найпопулярніший мобільний додаток, який дозволяє обмінюватися фотографіями та відеозаписами. Ним користується кожна людина, яка має фронтальну камеру на своєму смартфоні. Сьогодні однотипними селфі вже нікого не здивуєш. Сторінки, які набирають мільйони підписників - фотомистецтво.

Gazeta.ua підготувала добірку найкращих додатків для обробки фото для iOS і Android

1. Facetune

Цей додаток створений для роботи з селфі. Відбілює, згладжує, здійснює точкову корекцію дрібних дефектів, пластику. Наявна велика кількість фільтрів. За додаткову плату можна отримати доступ до спеціальних фільтрів. До кожного інструменту додається невеликий навчальний ролик. Розробники враховували, що обробляти селфі будуть на смартфоні, тому знімок можна збільшити до розміру, зручного для редагування.

Також в доступі можливість зберегти редагування і відкотитися до збереження, якщо щось пішло не так.

У додаток не бажано загружати фото в форматі png, вони відображаються некоректно. Звичайний формат працює відмінно. Якщо будете завантажувати додаток на планшет, то фото на екрані будуть трохи піксельовані.

2. VSCOcam

Цей додаток не тільки для редагування знімків, але і для зйомки. VSCOcam дозволяє використовувати камеру смартфона, як фотоапарат. Відмінність VSCOcam в унікальних фільтрах. Кожен фільтр має 12 ступенів інтенсивності.

Розробники програми активно взаємодіють з користувачами, у VSCOcam розвинене ком'юніті, регулярні дайджести найкращих знімків тижні і огляди цікавих фотографів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: І спортзал не потрібен - 5 найкращих фітнес-додатків

3. Snapseed

Потужний безкоштовний додаток для редагування фотографій на телефоні або планшеті. Функцій і можливостей у нього більше, ніж достатньо.

У додатку є все, щопотрібно: інструменти для корекції фотографій, кадрування, повороти, обрізка, фільтри, накладення тексту на фото тощо. Доступні рамки: різноманітні варіанти оформлення країв зображення.При обробці орієнтації зображення при невеликих поворотах картинки відсутні частини автоматично домальовують програмою.
Можлива відміна будь-якої зміни фотографії, незалежно від послідовності змін.

4. Afterlight

Додаток вмістив у собі багато хіпстерскіх фільтрів і рамок. Відмінною рисою цієї програми є робота з передачею кольору: фотографи порівнюють її з Lightroom.

Afterlight не замінить професійний софт, але для дрібної роботи підійде. Доступні 15 інструментів редагування. Можна налаштувати контрастність, насиченість, температуру зображення. Додаток налічує 23 "плівкових" ефектів, що дозволяють "засвітити" фотографію, додати текстуру, відзеркалити зображення і т.д. Доступна велика кількість рамок.

5. Aviary

Цей фоторедактор вважають одним з кращих додатків для мобільних пристроїв. Він нагадує оновлений Instagram. Налічує велику кількість фільтрів, ті ж стандартні настройки яскравості, контрастності, насиченості, також можна можна додати стікери, наклейки, написи.

За своїм функціоналом виявляється, мабуть, найбільш насиченим. Крім стандартних ефектів, він пропонує масу додаткових можливостей. Використовувати безкоштовну версію можна дуже довго не замислюватися про покупках.

Ефекти Aviary досить різноманітні. Налічує 16 функцій. Доступні можливості гри з самою фотографією, кольором і ефектами.

Зараз активна фаза літніх відпусток і подорожей. Щоб правильно розрахувати гроші на потреби на телефон можна встановити спеціальний додаток, який допоможе контролювати витрати.

Зараз ви читаєте новину «Зроблять цукерочку - найкращі додатки для обробки фото». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі