четвер, 06 грудня 2018 15:50

Зробили телефон з незвичайним екраном: фото
1

У мережі з'явились живі зображення ще неанонсованого смартфону Huawei Nova 4. Він цікавить користувачів оригінальним рішення для селфі-камери: її мають розмістити у верхньому лівому куті екрана.

Так інженерам вдалося зекономити більше простору. Модулі основної камери розміщені на задній кришці вертикально, а сенсор відбитків пальців у центру, пише Gizchina.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Коли українці зможуть купити найпотужніший ігровий смартфон

Huawei Nova 4 отримає AMOLED-дисплей із діагоналлю 6,22 дюйма. Апарат матиме процесор Kirin 980 у парі з 6 або 8 ГБ оперативної пам'яті. Ймовірно, буде 3 варіанти обсягу накопичувача: на 64, 128 і 256 ГБ. Роздільна здатність фронтальної камери становитиме 24 Мп, а модулі основної - 24 і 12 Мп. Батарею встановлять ємністю 4230 мАг. Апарат працюватиме під управлінням операційної системи Android 9.0 Pie.

Показали живі зображення смартфону Huawei Nova 4
Фото: Andro-news.com

Компанія Samsung на початку 2019-го випустить наступний флагманський смартфон Galaxy S10. Для нього інженери вигадали оригінальне рішення розміщення фронтальної фотокамери, щоб відмовитися від використання незручної, на кшалт iPhone XS.

Зараз ви читаєте новину «Зробили телефон з незвичайним екраном: фото». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі