середа, 25 березня 2020 14:31

"Залишаюся вдома" - Instagram запустив нову функцію

Instagram запустив нову функцію, завдяки якій можна одночасно переглядати стрічку та спілкуватись у відеочаті. Таким чином розробники полегшили користування Instagram під час обмежень через пандемію.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Уряд оголосив надзвичайну ситуацію по всій країні і продовжив карантин

Для запуску нової функції треба натиснути кнопку у верхньому лівому кутку. У відеочаті в Instagram можуть одночасно спілкуватися до шести користувачів.

Автор: Фото.oxu.az
  Instagram запустив нову функцію
Instagram запустив нову функцію

Є ще кілька оновлень від соцмережі, пов'язаних із коронавірусом. Під час уведення в пошуку слова "коронавірус" Instagram спочатку покаже профіль ВООЗ та спеціальну вкладку з перевіреною інформацією про вірус. Також у соцмережі додали новий стікер - Stay at Home, тобто "залишаюся вдома"

Кабінет міністрів України продовжив карантин в Україні до 24 квітня через розповсюдження коронавірусу. Станом на ранок середи, 25 березня, в Україні зафіксовано 113 випадків коронавірусу в 13 областях. У Києві - 31 випадок захворювання.

Зараз ви читаєте новину «"Залишаюся вдома" - Instagram запустив нову функцію». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі