вівторок, 13 листопада 2018 10:06

Визначили 15 найпопулярніших мобільних додатків в Україні
1

У жовтні найпопулярнішими додатками серед користувачів смартфонів на платформі Android стали Viber (96,4%), YouTube (91,7%) і Chrome (90,7%).

У дослідження брали участь користувачі смартфонів Android 16-55 років у містах з населенням більше 50 тис. осіб, повідомляє Kantar TNS.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Видалили додаток, в якому кияни скаржилися на чиновників

За результатами, додаток російської соцмережі "Вконтакте" опустився на останню сходинку 15 найпопулярніших із показником 29,0%. Facebook (78,5%) посідає 5 позицію, Приват24 (68,8%) - 7 місце, Instagram (60,5%) - 9, а OLX виявися на 10.

Рейтинг найпопулярніших мобільних додатків серед українців
Фото: tns-ua.com

Британська служба новин BBC створила додаток, який об'єднав різні аудіопродукти корпорації. Звички молодої аудиторії споживати контент змінилися. Зараз найпопулярніші - персоналізовані підбірки "на вимогу". Мало хто хоче чекати улюблену передачу годинами. Усвідомлюючи таку тенденцію, компанія створила BBC Sounds. Він об'єднує радіотрансляції, подкасти та музичні підбірки під "одним дахом"

Зараз ви читаєте новину «Визначили 15 найпопулярніших мобільних додатків в Україні». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі