понеділок, 06 травня 2019 14:36

Україно-американську ракету протестували в США

Україно-американську ракету протестували в США
Тест україно-американської ракети. Фото: Firefly Aerospace

У США відбувся успішний тест двигуна другого ступеня українсько-американської ракети Alpha.

"Firefly успішно пройшли важливий етап у тестуванні другого ступеня ракети Alpha на шляху до мети здійснити її перший запуск 2019-го", - повідомили Firefly Aerospace у Facebook.

Вогневе випробування тривало 5 хв. Проводилося на вертикальному тестовому майданчику. Результат - чудові характеристики інтегрованої системи (польотна авіоніка, структури та системи реактивної тяги) протягом усієї запланованої тривалості місії, повідомили представники компанії.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ілон Маск захистить Землю від астероїдів

"Ступінь було оснащено інструментами для збору даних механічної вібрації, якої зазнаватимуть елементи авіоніки, компоненти рідинної системи під час польоту. Попередні результати аналізу даних свідчать, що тестовані компоненти відповідають аналітичним моделям та не досягли граничних показників чутливості", - повідомили у Firefly.

Представники компанії розповіли, що всі системи під час випробовування продемонстрували номінальні показники. Перевірка систем ступеня не показала видимих руйнацій.

Українці навчились друкувати людські кістки. Платформа надаватиме швидкий доступ до даних тіла людини та дозволить роздрукувати необхідну кістку або орган для пацієнта просто в лікарні.

Зараз ви читаєте новину «Україно-американську ракету протестували в США». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі