четвер, 06 вересня 2018 20:00

У ЗСУ тестують новий бронежилет

Почались військово-дослідні випробування нових бронежилетів для Збройних Сил України.

Упродовж найближчих місяців у польових умовах бійці тестуватимуть експериментальні зразки, надані виробниками, повідомляють в Головному управлінняі розвитку та супроводження матеріального забезпечення ЗСУ.

Тестування проводитимуться у двох частинах – 142 Навчальний центр ССО та 95 бригада ДШВ.

Автор: facebook.com/gursmz/
  Новий бронежилет "Темп" тестують в ЗСУ - вид ззаді
Новий бронежилет "Темп" тестують в ЗСУ - вид ззаді

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Армія США купила український мобільний радіолокатор

До 142 Навчального центру ССО надали модель полегшеного бронежилета від НВП ТЕМП-3000 у кольорі ММ-14. У ньому передбачено систему швидкого скидання та евакуаційний фал (прототип евакуаційної стропи). Також до комплекту входять протиуламковка РПС (розвантажувальна система), з'ємні модулі захисту паху, стегон та плечей.

Автор: facebook.com/gursmz/
  Новий бронежилет "Темп" тестують в ЗСУ - вигляд зі спини
Новий бронежилет "Темп" тестують в ЗСУ - вигляд зі спини

Бійці 95 бригада Десантно-штурмові війська Збройнi Сили України випробуватимуть оновлені загальновійськові бронежилети від ТЕМПу. У цих зразках змінено колір, поліпшено анатомічність форми, більше можливостей припасування під себе, додані демпферні вставки для вентиляції, а також збільшено площу протиуламкового захисту з кевлару. Тепер від уламків бійця захищає РПС, до якої також додано кевларовий пакет.

Російський блогер під ніком Solid був шокований сухим пайком, який виготовляють в Україні. Виклав огляд нового сухпайка на свій канал на YouTube.

Зараз ви читаєте новину «У ЗСУ тестують новий бронежилет». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі