вівторок, 29 березня 2016 08:55

У Південній Кореї створять експериментальне місто інтернету речей

У Південній Кореї створять експериментальне  місто інтернету речей

Південнокорейські IT-компанії SK Telecom і Samsung Electronics спільно створять експериментальний проект міста інтернету речей. Про це повідомляє агентство "Ренхап".

Експериментальні площі для тестування нової концепції інтернету речей (IoT) планують розмістити в четвертому за величиною місті Південної Кореї, розташованому в 300 км від Сеула, Тегу. Проект повністю орієнтуватиметься на розвиток IoT-інфраструктури. Вона об'єднає поновлювані джерела енергії, сферу медичних послуг, "розумні" автомобілі та "розумні" будинки.

SK Telecom проінвестує проект, вклавши в будівництво експериментальних майданчиків IoT-мереж близько $76 млн. Samsung забезпечить майданчики необхідними пристроями, устаткуванням і програмним забезпеченням.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У 2017 році Apple презентує скляний iPhone

Мер Тегу Квон Йон Джин каже, що за допомогою флагманів у сфері виробництва інформаційно-комунікаційних технологій, місто має можливість стати центром розробки, впровадження і популяризації сучасних інновацій.

Інтернет речей – це концепція об'єднання у мережу фізичних об'єктів таких як: електронні пристрої, "розумні" будинки, транспортні засоби і так далі, для обміну даними, що надає можливість віддалено керувати ними.

Нагадаємо, 21 березня Цукерберг повідомив, що ера ноутбуків, планшетів і смартфонів закінчується.

Зараз ви читаєте новину «У Південній Кореї створять експериментальне місто інтернету речей». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі