середа, 11 липня 2018 14:24

У Молдові інтернет швидший, ніж в Україні - рейтинг

Україна опустилася в рейтингу країн щодо швидкості широкосмугового інтернет-з'єднання.

Україна опустилася до 58 місця із середньою швидкістю 11,28 Мбіт/с. Заміри здійснювалися з червня 2017 по травень 2018 року аналітики з cable.co.uk.

На одну сходинку вище розмістилася Греція, нижче - Кіпр. Випередили Україну також Молдова, Росія, Хорватія, Естонія, Латвія, Литва і ще 48 країн.

  Україна опустилася на 58 рядок у світовому рейтингу швидкості інтернету. Фото: mediasat.info
Україна опустилася на 58 рядок у світовому рейтингу швидкості інтернету. Фото: mediasat.info

Аналіз більш ніж 163 мільйонів широкосмугових підключень в 200 країнах світу показав, що Сінгапур як і раніше залишається країною з найшвидшим інтернетом. Відразу за ним розташувалися Швеція, Данія, Норвегія і Румунія, яка замикає п'ятірку лідерів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Перемога: українці обвалили рейтинг ФІФА у в Facebook

У минулому році Україна займала 54-те місце зі швидкістю в 8,18 Мбіт/с. Загальносвітове зростання швидкості інтернету знизило рейтинг нашої країни, навіть незважаючи на те, що середня швидкість по Україні зросла на 3,1 Мбіт/с.

Українські дороги зайняли 130-те місце з 137 у світі. Сусідами України стали Мозамбік і Парагвай. Такі дані рейтингу Global Competitiveness Index 2017-2018.

Лідерами за якістю доріг стали Об'єднані Арабські Емірати, Сінгапур, Швейцарія, Гонконг та Нідерланди. Найгіршими визнані дороги в Мавританії.

Зараз ви читаєте новину «У Молдові інтернет швидший, ніж в Україні - рейтинг». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі