середа, 12 квітня 2017 12:48

Турчинов показав, як виглядають пуски ракет із командного пункту

Турчинов показав, як виглядають пуски ракет із командного пункту
Новий командний пункт дозволяє здійснювати спецоперації в будь якій точці України / стопкадр

У мережу виклали відео, на якому голова Ради національної безпеки і оборони України Олександр Турчинов керує ракетними пусками зі свого робочого місця.

Відео з'явилось на його сторінці у Facebook.

Пусками Турчинов керував з нового мобільного командного пункту. Завдяки йому можна управляти спецопераціями з будь-якої точки України.

"Оснащений системою захищеного конфіденційного аудіо- та відеозв'язку, безпілотними літальними апаратами і комплексною системою відеоспостереження, що дозволяє забезпечувати оперативне управління та аналіз складних ситуацій. У сфері безпеки і оборони як із Головного ситуаційного центру РНБО України, так і з будь-якого іншого захищеного центру", - йдеться в описі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Україна відновлює свій ракетний щит - Турчинов

Конструкторське бюро "Луч" виклало відео, яке підтверджує точність українських протитанкових ракет. Відео зі стрільб по мішені на дистанцію 5 км опублікували на YouТube. "Луч" - один з провідних розробників складових частин комплексів авіаційного та протитанкового озброєння України. Останні розробки конструктори показали на міжнародній виставці IDEX-2017 в Абу-Дабі. Там презентували протитанкові ракетні комплекси "Скіф" та "Корсар".

Зараз ви читаєте новину «Турчинов показав, як виглядають пуски ракет із командного пункту». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі