Ексклюзиви
середа, 06 січня 2016 16:42

ТОП-7 додатків до смартфону, які полегшать студентам навчання
9

Навчання рідко буває веселим і легким. Від нього отримуєш ще менше задоволення, коли замість прогулянки з друзями потрібно витратити весь вільний час на підготовку. Оскільки будні студента наповнені важкою працею Gazeta.ua пропонує переглянути додатки до смартфона, які значно спростять процес навчання і допоможуть ефективно використовувати свій час.

Перекладач

Незамінним на лекціях стає автоматизований перекладач. Нині найбільшою популярністю користується перекладач Google. Встановивши його на смартфон можна миттєво перекладати з 90 мов при введенні тексту з клавіатури. Миттєвий переклад доступний на 26 мовах за допомогою фотокамери. Текст можна не тільки набирати на клавіатурі, але і писати пальцем.

 

Сканер (Scaner)

Додаток перетворює телефон на сканер для документів, текстів і книжок. За допомогою нього можна швидко перевірити документ, видрукувати або надіслати по емейлу як PDF або JPEG файли. Більше того, можна зберегти PDF-файли у пристрої та відкривати їх в інших додатках.

 

Будильник-головоломка (Mathe Alarm)

Іноді прокинутися на навчання буває складніше, ніж вирішити складну задачку. Якщо звичайний будильник вже не допомагає і ви навчилися відключати його у сні, тоді стане в нагоді спеціальний додаток "Будильник-головоломка". Щоб відключити його, потрібно напружити мозок. Варто розв'язати арифметичну задачку.

 

Блокнот (Evernote)

Один із найкращих планувальників на думку користувачів. Популярність додатку постійно зростає. З його допомогою можна упорядкувати якщо не все у своєму житті, то дуже багато. Це якраз студентам і потрібно.

 

Аудіокниги

Студентам задають читати багато літератури, іноді на це не вистачає часу. За допомогою додатка "Книга вслух" мижна обирати, завантажувати і слухати аудіокниги на ходу. Так час буде проходити з подвійною користю. Також, 70% книг забезпечені текстовою версією, синхронизованою зі звуковою доріжкою. Спеціальний розділ бібліотеки містить безкоштовні аудіокниги, за допомогою яких ви зможете випробувати формат.

 

Розклад (iStudiez)

Записувати розклад в блокноті – вчорашній день . Гарно оформлений в мобільному додатку, який вміє нагадувати про пари, значно покращує бажання їх відвідувати. Тримати себе в тонусі і нічого не забувати допоможе додаток iStudiez, в якому можна один раз вбити розклад і потім бути в курсі, які пари в який день. Тут же можна фіксувати завдання, і навіть вести облік оцінок. Також можна поставити нагадування про черговий реферат, модуль, залік чи іспит.

 

PhotoMath

Цей додаток для миттєвого розв'язання математичних задач і рівнянь — справжній жах для викладачів математики та справжній подарунок студентам. Додаток вирішує лінійні рівняння, витягує корені чисел, зводить до ступеня, розв'язує арифметичні задачі й навіть показує покроковий алгоритм рішення. PhotoMath використовує камеру смартфона, оптичне розпізнавання символів і виконує потрібні обчислення.

 
Нагадаємо, стало відомо, що найкраще подарувати до Нового року для "інтернет-залежних".
Зараз ви читаєте новину «ТОП-7 додатків до смартфону, які полегшать студентам навчання». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути