Ексклюзиви
четвер, 07 листопада 2019 12:11

Стартував турнір для кіберспортсменів

В Україні стартував Red Bull River Runes - нацiональний турнір з Dota 2. Кращі гравці країни за підсумками 8 відбіркових он-лайн турнірів приїдуть на фінал до Києва. Переможець отримає право зустрітись та потренуватись з гравцем всесвітньовідомої кіберспортивної команди OG.

Для українських геймерів Red Bull R1v1r Runes розпочнеться з 8 відбіркових турнірів, які у листопаді -грудні проходитимуть онлайн на сайті оператора турніру – ігровому медіа-майданчику StarLadder. У кожному відбірковому турнірі буде визначено 2 фіналісти, які й поїдуть на LAN-фінал. Уже в Києві 14 грудня всі 16 учасників будуть змагатися за право поїхати на зустріч із гравцем OG.

Реєстрація на відбіркові турніри відкрита на сайті redbull.ua/riverrunes.

Автор: Red Bull
  Фінал турніру Red Bull River Runes відбудеться 14 грудня в Києві
Фінал турніру Red Bull River Runes відбудеться 14 грудня в Києві

Мод Red Bull R1v1r Runes трохи відрізняється від класичної Dota 2. Він націлений на те, щоб зробити гру більш динамічною та цікавою.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Українські кіберспортсмени виграли $ 250 тис.

Обидва гравці починають з Blink Dagger, Bottle, Observer Ward та кур'єром. Також обидва починають з 3 рівнем і всіма належними здібностями. На 15-й хвилині гри під вежами обох героїв з'явиться Divine Rapier, а особливо спритні гравці зможуть не тільки отримати свою, але і вкрасти рапіру опонента. Інші аспекти гри залишилися класичними, так що вивчати глобально гру заново не доведеться.

Кіберспорт може увійти до програми Олімпійських ігор вже 2024 року. Dota 2 і CS: GO є одними з найпопулярніших кібердисциплін. Ігровий процес там побудований на знищенні противника.

Зараз ви читаєте новину «Стартував турнір для кіберспортсменів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути