четвер, 08 серпня 2019 07:52

Samsung представила нові Galaxy Note 10 і Note 10+

Компанія Samsung у Нью-Йорку презентувала смартфони Galaxy Note 10 і Galaxy Note 10 Plus із функцією планшета та ноутбука.

Також були представлені "розумний годинник Galaxy Watch Active 2" і вдосконалений гнучкий смартфон Galaxy Fold. Трансляція велася на Youtube-каналі компанії.

Смартфони Galaxy Note 10 і Galaxy Note 10 Plus поєднують в собі функції телефону, планшета і ноутбука. Обидві моделі підтримують передачу даних в мережах 5G.
Гаджети оснащені AMOLED-дисплеями. Розмір дисплея смартфона Galaxy Note 10 становить 6,3 дюйма, тоді як діагональ екрану Galaxy Note 10 Plus - 6,8 дюйма. Galaxy Note 10 Plus є найбільшим топовим смартфоном Samsung в 2019 році.

Автор: REUTERS
  Компанія Samsung у Нью-Йорку презентувала смартфони Galaxy Note 10 і Galaxy Note 10 Plus із функцією планшета та ноутбука
Компанія Samsung у Нью-Йорку презентувала смартфони Galaxy Note 10 і Galaxy Note 10 Plus із функцією планшета та ноутбука

Обидва смартфони наділені системою ідентифікації відбитків пальців, декількома камерами, функцією розпізнавання текстів S Pen, і потужними батареями, які дають змогу працювати без підзарядки протягом доби. Galaxy Note 10 і Galaxy Note 10 Plus створені на основі 8-ядерного процесора Qualcomm Snapdragon 855 Plus.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Технічні характеристики і нові можливості Galaxy S8

Galaxy Note 10 має 8 Гб оперативної пам'яті і вбудоване сховище на 256 ГБ. Об'єм пам'яті Galaxy Note 10 Plus півтора рази більший - 12ГБ оперативної пам'яті, плюс ще 256 ГБ вбудованої.

Galaxy Note 10 Plus має основну камеру з чотирма модулями: з ширококутним об'єктивом 12 Мп на 77 градусів, ультра-ширококутним об'єктивом 16 Мп, який може охопити 123 градуси, телефото об'єктивом 12 Мп, а також 3D-камеру і фронтальну камеру з роздільною здатністю 10 Мп. Модель Note 10 має аналогічні камери, окрім 3D.

При зйомці відео можна буде розмивати фон, у тому числі прямо в процесі фіксації. Ця функція називається Live Focus і включається за бажанням. Також при зйомці можна фокусувати звукозапис на точці, яку ви вкажете на видошукачі камери пальцем.

Автор: REUTERS
  Компанія Samsung у Нью-Йорку презентувала смартфони Galaxy Note 10 і Galaxy Note 10 Plus із функцією планшета та ноутбука
Компанія Samsung у Нью-Йорку презентувала смартфони Galaxy Note 10 і Galaxy Note 10 Plus із функцією планшета та ноутбука

Обидва гаджета містять функцію S Pen, яка дозволяє розпізнавати рукописні тексти і перетворювати їх на електронні документи. Зокрема, за допомогою електронного пера легко виділяти фрази, збільшувати і зменшувати їх, змінювати колір тексту, легко перетворювати рукописний текст нотатки Samsung Notes і навіть експортувати в формат Microsoft Word. Тепер у смарт-ручки є не лише Bluetooth, а і датчик руху із підтримкою жестів.

Гаджети Galaxy Note 10 і Galaxy Note 10 Plus можна підключити до звичайного комп'ютера або ноутбука, і на моніторі з'явиться робочий стіл смартфона. Цей графічний інтерфейс працює на Windows і Mac.

У Galaxy Note 10 ємність батареї становить 3600 маг, тоді як у Galaxy Note 10 Plus - 4300 маг. Функція швидкої зарядки потужністю 45 Вт дозволить повністю зарядити смартфони всього за 30 хвилин.

Підтримується функція реверсивної бездротової зарядки, за допомогою якої можна поділитися енергією з іншими смартфонами і аксесуарами.

Смартфони надійдуть у продаж 23 серпня. Рекомендована роздрібна ціна Galaxy Note 10 складе від $949 , Galaxy Note 10+ від $1099.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Телевізори Samsung Smart TV з новою ОС TIZEN на 5ok

Смарт-годинник Galaxy Watch Active 2

У продаж надійдуть версії з 40-мм і 44-мм дисплеями. Процесор Exynos 9110 працюватиме разом із оперативною пам'яттю на 768 Мб, а об'єм внутрішньої пам'яті становить 4 Гб.
Об'єм батареї для версії з великим екраном складе 340 мА-ч, а для меншого дисплея - 247 мА-ч. Водозахист скла Gorilla Glass - всього 5 АТМ, це дасть змогу приймати душ з годинником, але при зануренні під воду гаджет потрібно буде знімати.

Вдосконалена версія смартфона Galaxy Fold отримала додаткові елементи для кращої захисту від зовнішніх часток. Зокрема, області петлі посилили новими захисними ковпачками зверху і знизу. Безпосередньо під гнучким дисплеєм з'явилися металеві шари для його посилення, і скоротилося простір між шарніром і корпусом Galaxy Fold.

Смартфон обладнаний двома екранами. Один з дисплеїв гаджета - Infinity Flex Display - з діагоналлю 7,3 дюйма можна скласти навпіл.

У складеному стані можна використовувати інший екран, меншого розміру, з діагоналлю 4,6 дюйма. Обновленний Galaxy Fold надійде в продаж у вересні 2019 року.

Бренд Samsung належить південнокорейській транснаціональній корпорації Samsung Electronics і виробляє широкий асортимент продукції. Смартфони Samsung згідно зі світовими рейтингами вважаються найбільш популярними.

Зараз ви читаєте новину «Samsung представила нові Galaxy Note 10 і Note 10+». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі