неділя, 14 січня 2018 02:24

Розробили додаток, який "узаконить" згоду на секс

Розробили додаток, який "узаконить" згоду на секс
Додаток LegalFling юридично оформлює інтимний зв'язок. Фото: twimg.com

Додаток LegalFling юридично оформлює інтимний зв'язок.

Цю програму розробили у Нідерландах. Вона узаконює статевий акт з партнером за допомогою спеціального запиту взаємної згоди, пише Главред.

Як вважають голландські розробники, так можна буде оформити сексуальний зв'язок офіційно, що може стати в нагоді, якщо після один з партнерів захоче звинуватити іншого в зґвалтуванні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Американці розробили штучних чоловіків для сексу

Висловлюючи згоду на статевий акт через додаток, користувач укладає юридичну угоду і погоджується на певні правила. Серед них згода на відео- і фотозйомку, використання контрацепції, відсутність венеричних захворювань, можливість застосування елементів БДСМ і ненормативної лексики.

71-річного Сільвестра Сталлоне звинувачують у примушенні до сексуального контакту 16-річної дівчини, котрі він вчинив у 1986. Актор відкидає звинувачення.

Журналісти Dayli Mail посилаються на поліцейський протокол за липень 1986. В документі йдеться, що актор, котрому тоді виповнилося 40 років, примусив дівчину до сексу втрьох — з ним та його охоронцем. Потім Сталоне пригрозив їй фізичною розправою, якщо вона розповість про це комусь, йдеться в документі. Акт насильства трапився в готелі Las Vegas Hilton у перерві між зйомками фільму "Щосили" (Over the Top ).

Зараз ви читаєте новину «Розробили додаток, який "узаконить" згоду на секс». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі