пʼятниця, 23 листопада 2018 05:28

Розповіли, які гаджети не шкідливі

Розповіли, які гаджети не шкідливі
Гаджети не такі шкідливі, як здається на перший погляд

Міфами про гаджети є те, що вони викликають рак але імпотенцію, зморшки і поганий зір можуть забезпечити.
Протягом 20 років науковці проводили дослідження, але не було виявлено чіткої шкоди організму від смартфонів. Радіочастотні хвилі мобільного не здатні розривати хімічні зв'язки в організмі. Також нісенітниця, що з допомогою радіації смартфона можна зварити яйце.
Якщо все ж боїтеся про можливість раку – купіть гарнітуру або спілкуйтеся через повідомлення.
Але не можна чоловікам носити телефон в кишені заборонено. Через це може знизитися активність сперматозоїдів.
Також часте використання гаджетів шкодить зору. Ультрафіолет, що випромінюється екраном, вкрай небезпечний і токсичний для задньої стінки очей. Також, коли людина дивиться на екран, вона рідше моргає. Через це очі втрачають вологість.
Телефони потрібно тримати на рівні очей, бо з'являться зморшки, говорить ru.espreso.tv

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Революція у світі батарейок: з'явився новий винахід

Якщо людина залежна – це заважає стосункам з партнерами. Коли ви занурюєтеся в інформацію на екрані свого телефону, взаємодія з навколишнім світом притупляються.

Компанії Apple, Google і Facebook, запропонували інформаційні панелі, що дозволяють людям контролювати, скільки часу вони проводять перед екранами. Деякі керівники лідерів у галузі інформаційних технологій забороняють своїм дітям користуватися пристроями. Стів Джобс не дозволяв своїм маленьким дітям користуватись iPad-ами. Співзасновник Microsoft Білл Ґейтс до підліткового віку забороняв своїм дітям користуватися телефонами. А нинішній керівник Apple Тім Кук не хоче, щоб його племінник створював профіль у соцмережах.

Зараз ви читаєте новину «Розповіли, які гаджети не шкідливі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі