четвер, 14 вересня 2017 18:00

Презентували унікальний акумулятор для автомобілів

Компанія Samsung SDI на Франкфуртському автосалоні презентувала високотехнологічний модульний акумулятор. Він збільшить тривалість та відстань руху електрокара на одній зарядці.

Новий акумулятор назвали "Багатофункціональний батарейний блок", пише avtomaniya.com.

Батарея - універсальна. Користувач може на власний розсуд встановлювати кількість модулів. Від цього залежатиме, яку відстань подолає автомобіль без підзарядки. Якщо встановити 20 модулів, електромобіль проїде 600-700 км. Якщо 10-12 - то 300 км.

Автор: avtomaniya.com
  Модульна акумуляторна батарея Samsung
Модульна акумуляторна батарея Samsung

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: П'ять неймовірних новинок Франкфуртського автосалону

Елементи і модулі створили на основі нового стандарту циліндричної батареї 21700. Її потужність на 50% більша, ніж має нинішній акумулятор серії 18650.

Блок 21700 можна застосовувати в усіх видах продукції, включаючи електричні транспортні засоби, накопичувачі електроенергії та електроінструменти.

"Ми очікуємо, що наша продукція, представлена ​​на виставці популяризуватиме електромобілі, оскільки використовує високі технології, оптимізовані для потреб клієнтів і ринку", - каже президент Samsung SDI Чжун Юн-Хюн.

У травні нинішнього року Samsung SDI закінчив будівництво заводу акумуляторів в Угорщині. Він став третім виробничим майданчиком акумуляторів бренду. Два інші розташовані в Ульсані (Південна Корея) та Сіані (Китай).

Зараз ви читаєте новину «Презентували унікальний акумулятор для автомобілів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі