пʼятниця, 23 жовтня 2015 12:54

Пошук у Facebook запрацював по-новому

Пошук у Facebook запрацював по-новому

Facebook запустив сервіс пошуку серед опублікованих у соцмережі повідомлень. Поки що він буде доступний тільки в США для користувачів персональних комп'ютерів, iPhone і смартфонів на базі Android. Про це йдеться в повідомленні компанії.

Пошук буде охоплювати понад 2 трильйони публікацій. У користувачів соцмережі буде можливість проводити пошук не лише в сторінках і профілях друзів, а й в усіх публікаціях.

"Коли щось відбувається у світі, люди часто звертаються до Facebook, щоби побачити, як їхні друзі і сім'я реагують на події. Сьогодні ми оновлюємо пошук Facebook, щоби на додачу до друзів і сім'ї ви могли з'ясувати, що весь світ говорить про питання, які важливі для вас", - ідеться в повідомленні.

При введенні тексту у вікні пошуку користувачам будуть надавати спеціальні підказки. Результати пошуку будуть сортувати за релевантністю, при цьому в пріоритеті будуть публікації надійних джерел. Потім будуть відображатися повідомлення тих, на кого оформлена підписка, потім - популярні цитати й нарешті — інші публікації.

Нагадаємо, ця функція є розширеним аналогом новинного сервісу Moments, який нещодавно запустив Twitter. Він дозволяє користувачам знаходити найбільш важливі твіти та інформацію про події, що заслуговують уваги в реальному часі.

Зараз ви читаєте новину «Пошук у Facebook запрацював по-новому». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі