четвер, 01 лютого 2018 14:22

Огляд MacBook Pro: технології майбутнього

Ноутбуки Apple - "платиновий стандарт", на який рівняється більшість сучасних виробників електроніки. Гаджети обладнані за останнім словом інновацій - надпотужне апаратне ядро, яскравий екран, батарея максимальної щільності, поліпшена звукова система. MacBook Pro створені для роботи і розваг, а також незамінні в дорозі.

Фахівці інтернет-магазину allo.ua станом на січень 2018 року відзначають стабільність попиту на ноутбуки Apple серії MacBook Pro четвертого покоління (з Touch Bar). Завдяки яким характеристикам гаджети завоювали найвищий кредит довіри українських покупців?

  Ноутбуки Apple MacBook Pro представляють собою унікальне поєднання стилю і вражаючої продуктивності
Ноутбуки Apple MacBook Pro представляють собою унікальне поєднання стилю і вражаючої продуктивності

Модельний ряд MacBook Pro 2016 року одержав три варіанти виконання - два 13-дюймових ноутбука і один 15″. Тонкий Unibody-корпус, виготовлений з алюмінію, дивовижно тонкий і легкий. Верхню кришку гаджетів за традицією прикрашає "яблучко". Логотип більше не світиться, але інженери Apple повернули напис "MacBook Pro" внизу екрана.

Пристрої отримали вдосконалені IPS-матриці, розширення яких значно перевищує середньостатистичні значення серед портативних комп'ютерів. Природна передача кольору, розширений колірний обхват, підвищена контрастність - ноутбуки Apple MacBook Pro незамінні для графічних дизайнерів, відеомонтажерів і фоторедакторів.

Поява Touch Bar в моделях макбуків останнього покоління продиктована строгими вимогами мобільної сучасності. Сенсорна панель підлаштовується під звички користувача, забезпечуючи швидкий доступ до різних функцій.

Моделі з Touch Bar оснащені інтелівськими процесорами з ядром Skylake, які працюють на підвищених частотах у порівнянні з чіпсетами минулих MacBook Pro. Безсумнівна перевага ноутбуків - нові SSD на контролері Samsung і порти Thunderbolt 3.

Ноутбуки Apple MacBook Pro представляють собою унікальне поєднання стилю і вражаючої продуктивності. Кожен апгрейд лінійки - величезний крок до технологій майбутнього.

Зараз ви читаєте новину «Огляд MacBook Pro: технології майбутнього». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі