понеділок, 02 грудня 2019 11:01

Обрали смартфони з найкращими фотокамерами

Обрали смартфони з найкращими фотокамерами
Найкращі камери смартфонів 2019-го. Фото: Android Central.

Фотокамери сучасних смартфонів можуть позмагатися зі звичайними "зеркалками". Все завдяки прориву в розробці крихітних і високоякісних фотосенсорів, що сприяли появі в цьому році перше моделей з дозволом 64 МП і навіть 108 МП.

Експерти з DxOMark провели огляд ринку і склали свій рейтинг кращих смартфонів 2019-го з найбільш якісними фотокамерами, передає "Сегодня".

Huawei Mate 30 Pro і Xiaomi Mi Note 10 Pro стали лідерами в рейтингу кращих смартфонів з кращими камерами за загальним показником - краще фото. Обидва заробили по 121 балу в тесті DxOMark. Вони вразили експертів рівнем передачі кольору, деталізації і мінімальним рівнем шуму незалежно від умов зйомки.

За якістю відеозйомки iPhone 11 Pro Max і Mi Note 10 Pro набрали однакову кількість балів в категорії найкраще відео. Флагман від Apple буде беззаперечним лідером за якістю зйомки відеороликів. Експерти високо оцінили підтримку режиму HDR, що забезпечує широкий динамічний діапазон і миттєве реагування на перепад освітлення і перемикання між ширококутним і звичайним об'єктивом.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Huawei представить планшет із 5G

Минулоріч Huawei P30 Pro вразив експертів своїм 50-кратним оптичним зумом. Цього року лідерське місце за можливостями зайняв Xiaomi Mi Note 10 Pro з рекордним показником в 109 балів. Експерти назвали систему масштабування, інноваційною і такою, яка не має аналогів. Цей апарат використовує два телеоб'єктива з різними фокусними відстанями, які доповнює 108-мегапіксельна матриця, що дозволяє використовувати гібридний зум з мінімальними втратами в якості.

Huawei Mate 30 Pro, як і Xiaomi Mi Note 10 Pro, вдруге потрапив до цього рейтингу в категорії найкраща нічна зйомка. На думку експертів DxOMark, флагманський апарат Huawei здатний робити найкращі знімки в умовах недостатнього освітлення. Позначилася велика площа світлочутливого сенсора площею 1/1,7 " і набором просунутих алгоритмів. Вони аналізують сценарій і підбирають оптимальні параметри зйомки в залежності від тих чи інших факторів. Незважаючи на те, що в особливо складних умовах застосовується спалах, вона не псує кадр, а зберігає його природність і високу якість зображення.

Xiaomi отримала в Китаї патент на вертикальний складаний телефон формату "розкладачка" з двома фронтальними камерами. Патентну заявку в компанії подали у серпні 2018 року, проте опубліковали її після анонсу RAZR.

Зараз ви читаєте новину «Обрали смартфони з найкращими фотокамерами». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі