середа, 06 квітня 2016 14:12

Новий сервіс дозволяє перевірити партнера на зраду

Новий сервіс дозволяє перевірити партнера на зраду

Сервіс Swipe Buster дозволяє знаходити свого партнера в додатку для знайомств Tinder і дізнатися все про його акаунт. Про це повідомляє Vanity Fair.

Tinder неодноразово дорікали, що він стимулює зради та нівелює цінність романтичних відносин. За $5 сервіс Swipe Buster пропонує ввести ім'я, вік та місцезнаходження людини і перевірити, чи давно вона зареєстрована в Tinder і чи знаходиться в активному пошуку партнера. Також сервіс дозволяє бачити фотографії користувача та дату останнього відвідування додатку. Всю інформацію сервіс бере з відкритого API Tinder.

Творець сервісу поки залишається невідомим і, мабуть, намагається ретельно зберегти анонімність. Тим не менш Vanity Fair вдалося зв'язатися з одним з розробників софта для Swipe Buster. Він пояснив, що не переслідував ціль заробити статки на зрадах, а спробував показати, як багато особистої інформації деякі компанії можуть зберігати у відкритому доступі. Розробник висловивши надію, що Tinder все-таки постарається приховати подібну інформацію.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Twitter запускає кнопку для особистих повідомлень

Представник Tinder пояснила, що всі ці дані є публічними, з чим погоджуються і самі користувачі. Тим не менш вона не відповіла, чи збирається Tinder закривати свій API.

Нагадаємо, у березні вчительку звільнили за опубліковані учнем інтимні фото.

Зараз ви читаєте новину «Новий сервіс дозволяє перевірити партнера на зраду». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі