пʼятниця, 30 грудня 2016 15:30

Назвали найкращі ґаджети 2016 року
8

Американський портал Еngadget оголосив найуспішніші ґаджети 2016 року. До списку увійшли смартфони, приставки, ноутбуки, роботи і навіть авто.

Експерти назвали цей рік роком віртуальної реальності.

"Рік тому, віртуальна реальність була нездійсненною мрією. Але в 2016 році ми побачили запуски Oculus Rift, HTC Vive, PlayStation VR і Daydream, нової мобільної платформи від Google, VR тощо.

Ми бачили стійку еволюцію смартфонів з пристроями Pixel компанії Google, iPhone 7 Plus та Galaxy лінії S7 від Samsung", - підкреслюють експерти.

Перші телефони від Google - Pixel і Pixel XL - портал оцінив як найвитонченіші смартфони. Окрім того, похвалили за високу продуктивність і камеру - "одна з кращих камер, яку ми коли-небудь використовували на мобільному пристрої". Наголосили, що ціна смартфонів - $649 Pixel і $769 Pixel XL, хоч і висока але виправдана.

"Звичайно, вони коштують набагато більше, ніж більшість звичних телефонів, але ціна того варта, якщо ви хочете смартфон Android високого класу", - йдеться на сайті порталу.

 

Опинились у списку кращих і Samsung Galaxy S7 разом з S7 Edge. Оглядачі також назвали їх одними з кращих Android пристроїв, відзначили за якість, продуктивність, поліровані конструкції і "фантастичні камери".

 

Не забули й про iPhone 7 Plus. Його похвалили за великий екран, швидкий процесор та інтригуючу особливість подвійної камери, яка дозволяє знімати якісні портретні фотографії.

 

Одним із найкрасивіших ноутбуків назвали HP Spectre 13.3 за $ 1170. Крім того, відзначили його легкість - близько 980 гр і зовнішній вигляд - гладкий алюмінієвий корпус і мідні акценти. Розробників похвалили за ювелірну роботу.

 

Лептоп Dell XPS 15 відмітили за спортивний, тонкий і повністю металевий корпус, і 15,6-дюймовий екран. Його вважають кращим варіантом ПК з Windows.

 

До списку кращих потрапив робот - футуристична іграшка Аnki Cozmo. Його назвали "чарівним і пустотливим, як Wall-E". З ним можна грати або мати собі за компаньйона. Коштує $180. Робота створила компанія Аnki, яка випускає роботизовані міні-автомобілі, керовані з "айфона".

 

Динамік Amazon Echo Dot за $ 50 назвали кращим, бо пристрій за доступну ціну не лише підключається до музичних інтернет-сервісів, а й може бути голосовим помічником: оголосити список необхідних справ, розповісти власнику про погоду, додавати елементи в список покупок або програвати останній епізод улюбленого підкасту.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Склали список найпровальніших ґаджетів 2016 року

Серед кращих пристроїв опинився електромобіль - Chevy Bolt від Chevrolet. Відзначили його доступну ціну як для електромобіля - $ 30 000 і великий запас ходу на одній підзарядці - 380 км. Наприклад, найвідоміший електромобіль Nissan leaf може пройти до 250 км на одному заряді.

 

PlayStation VR оцінили за великий вибір ігор і доступну вартість за пристрій віртуальної реальності - $ 400. Також до кращих віднесли окуляри віртуальної реальності HTC Vive з контролерами руху за $ 800.

Також похвалили VR-гарнітуру Google Daydream View. Шолом легкий і зручний у користуванні. Забезпечує мобільний доступ VR на одному рівні з Samsung Galaxy Gear. Але на відміну від Gear, який замкнений в апаратну частину від Samsung, то View працюватиме з будь-яким Daydream-сумісним Android телефоном. Коштує - $ 79.

 
Фахівці порталу Engadget назвали найголовніші розчарування цього року. У списку аутсайдерів 2016-го опинились смартфони, ноутбук, годинник і перехідник для навушників.
Зараз ви читаєте новину «Назвали найкращі ґаджети 2016 року». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі