четвер, 03 жовтня 2019 09:39

Microsoft презентував планшет із двома дисплеями

Microsoft презентував планшет із двома дисплеями
Surface Neo почнуть випускати у 2020 році. Фото: Engadget

У Нью-Йорку Microsoft презентував планшет із двома дисплеями Surface Neo.

Серійний випуск пристрою запланували на 2020-й, повідомляє The Verge.

Пристрій має два окремі екрани діагоналлю 9 дюймів. Між ними є великий вільний простір. Для захисту екрану використовується скло Gorilla Glass. Обидві частини планшету мають товщину 5,6 мм і важать 655 г.

У складеному вигляді планшет виглядає, як великий ноутбук. Шарнір дозволяє розкривати пристрій на 360 градусів.

Surface Neo має модифікований процесор Intel Lakefield із графічним ядром 11-го покоління. Воно контролює виведення зображення на обидва екрани одночасно. Планшет працює під управлінням спеціальної версії Windows 10X.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Який камерофон визнали найкращим у світі

До задньої частини планшету за допомогою магнітів можна прикріплювати клавіатуру. Її можна перевернути таким чином, щоб розташувати на одному з екрані. Тоді на планшеті зʼявляться інші опції введення в додатковому просторі. Можна буде набирати текст і на віртуальній клавіатурі, виведеній на одному з екранів. Планшет комплектується новим цифровим пером Surface pen.

15 жовтня відбудеться анонс нових смартфонів Google Pixel. Зараз Google пропонує покупцям знижку на флагманські смартфони.

Зараз ви читаєте новину «Microsoft презентував планшет із двома дисплеями». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі