вівторок, 07 квітня 2020 17:27

Менше повідомлень: популярний месенджер встановив обмеження

Менше повідомлень: популярний месенджер встановив обмеження
Месенджер WhatsApp обмежив надсилання "вірусних повідомлень". Фото 24tv.ua

Месенджер WhatsApp обмежив надсилання "вірусних повідомлень", аби захистити користувачів.

Розробники повідомили, що упродовж кількох останніх тижнів за допомогою WhatsApp удалося залучити громадськість до підтримки медиків на передовій боротьби з Covid-19.

Однак у компанії спостерігають суттєве збільшення кількості повідомлень з неправдивою інформацією. Тож WhatsApp вирішив запровадити обмеження, відповідно до якого переслати таке повідомлення можна лише раз в одній бесіді, - повідомляють у блозі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: WhatsApp запускає сервіс для боротьби з фейками

"Мільярди людей, позбавлені можливості бачитися зі своїми друзями й рідними через Covid-19, понад усе сподіваються, що завдяки WhatsApp вони залишатимуться з ними на зв'язку. У цей скрутний час WhatsApp допомагає спілкуватися з лікарями, учителями й ізольованими близькими. Тому, щоб захистити ваші особисті розмови, WhatsApp забезпечує наскрізне шифрування повідомлень і дзвінків, якими ви обмінюєтеся в цьому додатку", - повідомляють розробники WhatsApp.

Через велику кількість репостів про коронавірус месенджер WhatsApp у березні запустив спільний із ВООЗ онлайн-проєкт для боротьби з дезінформацією про інфекцію. Розробники додатка зробили функцію швидкого моніторингу вірогідності повідомлень.

Зараз ви читаєте новину «Менше повідомлень: популярний месенджер встановив обмеження». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі