неділя, 30 червня 2019 12:25

Мапи Google будуть прогнозувати завантаженість транспорту

Мапи Google будуть прогнозувати завантаженість транспорту
Функція діє у 200 містах. Фото: Уніан

Мапи Google зможуть прогнозувати ступінь завантаженості автобусу, поїзду чи метро.

Компанія буде видавати інформацію, ґрунтуючись на минулих поїздках. Google Maps кілька місяців просив користувачів надати додаткову інформацію про рівень завантаженості їх маршрутів, повідомляє epravda.com.ua.

Після поїздки користувачі могли вибрати з чотирьох варіантів: багато вільних місць, мало вільних місць, тільки стоячі місця і стоячі місця в більш тісному просторі.

Компанія отримала інформацію, щоб прогнозувати завантаженість транспортних засобів для користувачів, які планують свої щоденні маршрути. Нова функція вже працює в додатку в 200 містах по всьому світу.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Facebook здивує оновленням мобільного додатку

Google Maps також буде показувати затримки руху автобусів в режимі реального часу в місцях, де пасажири не мають можливості отримати цю інформацію безпосередньо від місцевих транспортних компаній.

Інформація буде відображатися на мапі.

Компанія Google на конференції розробників оголосила найкращі додатки року. Переможці отримали щорічну премію Google Play Awards 2019.

Зараз ви читаєте новину «Мапи Google будуть прогнозувати завантаженість транспорту». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі