понеділок, 20 листопада 2017 07:25

Китайський виробник випустить смартфон із гнучким дисплеєм

Китайська компанія Doogee невдовзі може випустити смартфон, який гнеться.

Про це на свої особистій сторінці у Twitter написав відомий журналіст і інсайдер Еван Бласс.

Автор: twitter.com/evleaks
  Китайська компанія Doogee невдовзі може випустити смартфон, який гнеться.
Китайська компанія Doogee невдовзі може випустити смартфон, який гнеться.

За даними Евана Бласса, який відомий у Twitter як @evleaks, компанія Doogee працює над моделлю з гнучким дисплеєм. Як доказ своїх слів – опублікував фотографії, ймовірно зроблені під час тестувань м'якого дисплея з логотипом Doogee.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Стало відомо, коли з'являться і скільки коштуватимуть iPhone X в Україні

Про технічні характеристики поки що не відомо. Чоловік лише повідолмяє, що обсяг оперативної пам'яті нового смартфона буде - 6 ГБ, а вбудованої - 128 ГБ, пише він у себе на сторінці.

Розмір дисплея не відомий.

Найбільший вплив смартфони мають на підлітків, які проводять за гаджетами більше п'яти годин на день. На думку вчених, від мобільних пристроїв виникає залежність. При цьому експерти стверджують, що йдеться не тільки про ігри. Все частіше людей "засмоктують" соціальні мережі і різні розважальні сервіси.

Залежність від смартфона може призвести до виникнення суїцидальних думок. Результати анонімних опитувань показали: 48% підлітків, які користуються мобільними гаджетами протягом 5 або більше годин на день, мають хоча б одну з ознак суїцидальної поведінки. Серед тих же, хто використовує смартфон менше 60 хв цей показник дорівнює всього 20%.

Зараз ви читаєте новину «Китайський виробник випустить смартфон із гнучким дисплеєм». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі