Ексклюзиви
пʼятниця, 15 березня 2019 11:25

Huawei P Smart: претендент на звання кращого в середньому ціновому сегменті

Щорічно на полицях спеціалізованих магазинів цифрової техніки з'являється дюжина нових смартфонів від провідних виробників. Екрани без рамок, потужність, яка зросла, новий UI, наворочені "фішки" - і все це за відповідну ціну.

Однак якщо деякі бренди випускають флагмани обов'язково з високим цінником, інші звично займають середню цінову категорію, теж пропонуючи хороший товар. Відмінний приклад співвідношення середня ціна/гарна якість - новий Huawei P Smart.

  Huawei P Smart - це сучасний смартфон з усіма необхідними функціями, але без крутих наворотів, за які ви заплатите зайві тисячі
Huawei P Smart - це сучасний смартфон з усіма необхідними функціями, але без крутих наворотів, за які ви заплатите зайві тисячі

Ціна вирішує все

Зрозуміло, виробник відразу робить акцент на вартості і цим буквально підкуповує потенційного споживача. Якщо топові моделі 2019 року, як, наприклад, Самсунг с10, коштують дійсно чимало, то вже згаданий Huawei P Smart - не прагне спустошити бюджет покупця. Це сучасний смартфон з усіма необхідними функціями, але без тих занадто крутих наворотів, за які ви заплатите зайві тисячі.

Переваги моделі

Почати варто з екрану. Він широкоформатний. Наявність рамок, від яких відмовилися Apple і Samsung у своїх флагманах, не сильно псує зовнішній вигляд. Тим більше, вони досить тонкі й акуратні. Діагональ екрану - майже 6 дюймів, екран з технологією FHD+.

В руці цей міцний "середнячок" лежить зручно, матова поверхня корпусу не вислизає з рук, використовувати смартфоном цілком можна однією рукою.

Програмна начинка апарату - це звичний Android 8.0 в оболонці EMUI 8. Особливу увагу розробники приділили можливостям кастомізації - інтерфейс можна легко підстроїти під себе.

Залізна начинка смартфона - теж хороша за свої гроші. Це процесор Kirin 659 з вісьмома ядрами, об'єднаними в два кластери для вирішення різних завдань. Оперативної пам'яті досить для того, щоб використовувати розумний телефон і для роботи, і для розваг - цілих 3 Гб. Телефон легко тягне вимогливі ігри на дефолтних настройках.

Постійної пам'яті, з урахуванням встановленого софта, є трохи більше 20 Гб - не дуже багато, але її можна розширити за допомогою карти до 256 Гб, пожертвувавши одним з двох доступних роз'ємів для SIM.

Кому варто купувати?

Huawei P Smart - це хороший телефон в середньому ціновому сегменті, який цілком може стати найкращим смартфоном 2019 року у своїй категорії.

У нього є все - і продуктивність, і привабливий зовнішній вигляд, зручність використання, непогана камера (запис відео, до речі, в FullHD), автономна робота протягом всього дня без підзарядки - все це говорить на користь новинки від Huawei. І коштує він в рази дешевше топових моделей від інших іменитих компаній.

Зараз ви читаєте новину «Huawei P Smart: претендент на звання кращого в середньому ціновому сегменті». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути