пʼятниця, 23 травня 2014 15:40

Флеш-брелок iStick зібрав на Kickstarter $670 тис.

Флеш-брелок iStick зібрав на Kickstarter $670 тис.
www.innoros.ru

Флеш-брелок iStick з інтерфейсами Lightning та USB зібрав на Kickstarter $670 тис., що майже у 7 разів більше, ніж просили розробники. Скажений ажіотаж до пристрою спричинили незручності з імпортуванням файлів між пристроями iPhone. 

Вбудований конектор Lightning дозволяє флешці під'єднуватися до будь-якого мобільного пристрою iPhone. Розробники запевняють, що роз'єм підходить для смартфонів iPhone 5/5s/5c, планшетів iPad четвертого покоління, iPad mini, iPad mini з дисплеєм Retina, iPad Air та плеєром iPod touch п'ятого покоління.

Порт 2.0 забезпечує підключення до ПК на базі Windows та Mac OS X. Наявність двох інтерфейсів дозволяє перекидати файли між будь-якими пристроями без додаткових кабелів та перехідників.

Корпус iStick зроблено з пластику та алюмінію. Розмір пристрою дорівнює 51,6x28, 6x9,1 мм. Замовити флешку можна за ціною від $80 до $250, яка варіюється від об'єму носія (від 8 до 250 Гбайт).

Зараз ви читаєте новину «Флеш-брелок iStick зібрав на Kickstarter $670 тис.». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі