четвер, 14 листопада 2013 17:32

Ферма з барвистими гібридними тополями вражає своєю надзвичайною симетрією
15

Ця лесоферма - всього лише одна з численних підприємств компанії "GreenWood Resources", яка діє на території Північної і Південної Америк, а також Китаю.
Фото: фото: bigpicture.ru
Ферма розділена на ділянки по 16 і 28 га, між якими прокладені рівні дороги. На кожному відрізку в 4 тис.кв.м. посаджено близько 600 дерев.
За всім цим стежить комп'ютер. Все тут організовано так, щоб кожне дерево отримувало саме ту кількість води, яке йому необхідно для зростання. При цьому дерева тут ростуть з неймовірною швидкістю, без втрати води і зайвих витрат.
Використання хімікатів обмежена, тому що використовуються спеціальні системи комплексної боротьби з комахами.

Мальовнича лісова ферма знаходиться в окрузі Морроу, штат Орегон, її власник компанія GreenWood Tree Farm Fund, а керує команда лісорубів з Портленда.

Лісоферма займає територію в 10 117 га, на якій ростут тисячі гібридних тополь.

Дерева посаджені рівними рядами на однаковій відстані один від одного, приблизно одного розміру, висоти і товщини. Симетричні і впорядковані, вони стали визначною пам'яткою, яку регулярно відвідують туристи.

Зараз ви читаєте новину «Ферма з барвистими гібридними тополями вражає своєю надзвичайною симетрією». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі