пʼятниця, 24 травня 2019 09:33

Facebook видалив більше 3 млрд фейкових акаунтів

  Останнім часом була відмічена підвищена активність в появі фейкових сторінок. Фото: DW
Останнім часом була відмічена підвищена активність в появі фейкових сторінок. Фото: DW

Facebook видалив понад 3 млрд фейкових сторінок від початку жовтня 2018-го до кінця березня 2019 року. Це вдвічі більше, ніж за попередні 6 місяців.

Останнім часом була відмічена підвищена активність у створенні фейкових сторінок. Більшість із них були заблоковані ще на стадії створення або протягом наступних кількох хвилин. Разом із збільшенням числа відсіяних сторінок зросла також кількість фейкових акаунтів, творцям яких вдалося обійти системи безпеки, пише newsroom.fb.com.

Кількість фейкових сторінок серед 2,4 млрд щомісячних активних користувачів соцмережі склало 5% (119 млн), що на 1-2% вище очікувань.

Керівництво Facebook за минулий 6-місячний період видалило близько 7 млн публікацій, фотографій та інших матеріалів за порушення правил соціальної мережі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Facebook підготував великі зміни

Месенджер WhatsApp найближчим часом припинить підтримку застарілих версій операційних систем. Роботу з операційними системами на базі Windows Phone зупинять після 31 грудня 2019-го.

Зараз ви читаєте новину «Facebook видалив більше 3 млрд фейкових акаунтів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі