пʼятниця, 17 серпня 2018 18:23

Apple відмовляється від мініатюрних планшетів

Apple відмовляється від мініатюрних планшетів
Apple не планує оновлювати лінійку iPad mini. Фото: The Verge

Компанія Apple планує відмовитись від планшетів iPad mini.

Їхній функціонал частково буде реалізований у новому iPhone X Plus. Його анонсують восени 2018-го, повідомляє Digitimes з посиланням на джерела в галузі.

На вересневій презентації Apple, крім 3 моделей iPhone, продемонструє 2 оновлених iPad Pro, початкову серію MacBook. Немає жодних даних про iPad mini або Apple Watch Series 4. Припускають, що Apple не планує оновлювати лінійку мініатюрних планшетів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Назвали вартість iPhone X Plus

Під час конференції Apple оголосять про готовність бездротового зарядного пристрою AirPower для нових iPhone і Apple Watch вартістю $160-190.

Оновлені iPad Pro отримають до комплекту нещодавно розроблений адаптер харчування 18 Вт із інтерфейсом USB Type-C для більш швидкої зарядки. Новинки матимуть розміри 12,9 і 11 дюймів.

Корпорація Apple восени випустить бюджетну модель MacBook. Її представлять зі смартфонами iPhone на щорічній вересневої презентації, а в продаж модель надійде в жовтні.

Зараз ви читаєте новину «Apple відмовляється від мініатюрних планшетів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі