четвер, 16 серпня 2018 09:34

Apple порадує користувачів бюджетним ґаджетом

Apple порадує користувачів бюджетним ґаджетом
Apple восени випустити бюджетну модель MacBook. Фото: UiP

Корпорація Apple восени випустити бюджетну модель MacBook. Її представлять зі смартфонами iPhone на щорічній вересневої презентації, а в продаж модель надійде в жовтні.

У ІV кварталі 2018 року поставки тайванської компанії Quanta Computer виростуть до 10 млн одиниць, що набагато більше, ніж в інші періоди. Така активність, найімовірніше, пов'язана з випуском нової моделі лептопа. Збільшення обсягів виробництва пов'язують зі збільшенням попиту на бюджетний пристрій, пише DigiTimes.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Назвали вартість iPhone X Plus

Очікується, що новинка замінить нинішню найдешевшу модель MacBook Air 2015 року, отримає Retina-дисплей на 13 дюймів, 8-е покоління процесорів Intel Core з архітектурою Kaby Lake Refresh. Коштуватиме модель у районі $1 тис.

Канадський художник віддав данину поваги Стіву Джобсу, виконавши портрет генерального директора Apple у вигляді мозаїчного панно зі справжніх яблук. Для свого твору автор обрав сад містечка Мон-Сен-Ілер (Mont-Saint-Hilaire) у провінції Квебек.

Зараз ви читаєте новину «Apple порадує користувачів бюджетним ґаджетом». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі