вівторок, 13 лютого 2018 16:35

Американський журнал зобразив на обкладинці побитого Цукерберга

Автор: wired.com
  Журнал Wired розмістив  портрет побитого Цукерберга як символ критики соцмережі Facebook
Журнал Wired розмістив портрет побитого Цукерберга як символ критики соцмережі Facebook

Фото побитого засновника Facebook 33-річного Марка Цукерберга розмістив на обкладинці березневого випуску щомісячний американський журнал Wired. Вивчає про вплив технологій на культуру, економіку та політику.

У виданні пояснили, що таким чином зобразили стан Цукерберга через постійні нападки та звинувачення у поширенні соцмережею фейкових новин. Про це повідомляється на офіційному сайті видання.

Портрет створив художник Джек Роуланд. Він додав до нього кілька синців. Розповідає, що це — колаж із кількох знімків. Один із них — справжнє обличчя Цукерберга. Два фото отримав на фото-стоках, два — портрети моделей із фотосесії у Нью-Йорку.

Розповідає, що працює в сфері цифрової фотографії близько 20 років. Люди на його фото зазвичай не такі, якими їх звикли бачити. Говорить, дуже надихнула тема фейків.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Найбагатші люди світу продовжують втрачати мільярди

"Ці межі - між фактом та вигадкою, документально підтвердженим та підробленим, "справжнім" та "фейковим" - вони ніколи не були такими слизькими і складними для виявлення, як зараз", - пояснив Роуланд.

У січні Марк Цукерберг вирішив поміняти алгоритм роботи соціальної мережі, пообіцявши користувачам менше реклами і постів від ЗМІ, що може істотно вплинути на фінансові показники. Зараз соцмережею користуються 2,13 млрд людей в місяць, при цьому 1,4 млрд заходять у Facebook щодня.

Зараз ви читаєте новину «Американський журнал зобразив на обкладинці побитого Цукерберга». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі