середа, 26 грудня 2018 14:04

Яку вибрати ігрову приставку?

Комп'ютерні ігри - чудова річ, яка подобається і дітям, і дорослим. Сучасна ігрова приставка більш зручна в управлінні, ніж звичайний комп'ютер. Але існує відразу кілька платформ, між якими варто здійснити вибір.

Вибираємо ігрову консоль

  Кілька порад, як правильно вибрати ігрову приставку
Кілька порад, як правильно вибрати ігрову приставку

Жителям нашої країни відомі ігрові приставки ще з початку 90-х. Але це занадто примітивні ігри, які можуть бути цікаві тільки найменшим. Найпопулярнішими компаніями-виробниками є такі:

• Соні;
• Майкрософт;
• Нінтендо.

Кожен із брендів випустив одразу кілька поколінь пристроїв. Але вибір зазвичай стоїть між найостаннішими моделями.

Детально про кожну консоль

Sony PlayStation знайома навіть тим, хто далекий від ігор. Перші моделі з'явилися більше 15 років тому, а за цей час продано більше 150 мільйонів екземплярів. Найпопулярнішою вважається 4 модель і її різновиди. Величезний вибір ігор робить платформу найкращою у геймерів різного віку.

Xbox One від Майкрософт з'явилася 5 років тому. З тих пір вийшли вже три покоління пристрою і кілька їх типів. Власникам цієї приставки доступний не такий великий набір ігор, але і те, що пристрій є мультимедійною платформою для широкого спектру розваг. По-перше, вона відрізняється високою потужністю і якістю зображення. По-друге, Xbox One вміє багато, адже вона використовує ОС Windows.

Нінтендо - стара компанія на ринку ігрової індустрії, її продукція відома ще з 80-х. Перші приставки викликали справжній фурор, але пізніше діяльність Нінтендо була не такою успішною. Сучасні приставки від японського бренду - це чудові засоби для розваг.

Одна з її особливостей - незвичайний геймпад, що нагадує пульт від телевізора. Він використовується в іграх як вудка, меч, тенісна ракетка і т.д. Є також портативні моделі приставки, які не потребують підключення до телевізора.

Якщо більш важливим є великий набір ігор, то краще вибрати PlayStation 4, а якщо в пріоритеті якість і набір можливостей, то краще - Xbox One. Якщо ж ви віддаєте перевагу портативності, то рекомендується Nintendo Switch.

Зараз ви читаєте новину «Яку вибрати ігрову приставку?». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі