вівторок, 10 грудня 2019 15:08

Які товари цьогоріч українці шукали в Google

Які товари цьогоріч українці шукали в Google

В Google Україна розповіли, які товари найбільше шукали, дивилися та купували українські користувачі Google протягом 2019 року.

ТОП-10 найпопулярніших товарів в Україні:

iPhone 11

Цьогоріч українці найчастіше шукали в Google смартфон американської компанії Apple - iPhone 11, який представили 10 вересня.

Автокрісло

Другим за популярністю товаром в українському сегменті Google стало автокрісло. Усе через нещодавно прийнятий закон, який зобов'язує перевозити дітей до 13 років у спеціально встановлених автокріслах.

Авіаквитки МАУ

Третім найчастіше шукали авіаквитки компанії МАУ. Авіакомпанія надає українцям послуги внутрішніх рейсів та перельотів за кордон.

Квитки "Укрзалізниці"

Одним з найпопулярніших засобів пересування в Україні є залізничний транспорт, тому Укрзалізниці посіла четверте місце серед найрозшукуваніших товарів у мережі.

Бустер

Автомобільний бустер – це спеціальний пристрій, який схожий на автокрісло. Він призначений для пасажирів у віці приблизно від 3 до 12 років і являє собою невелике сидіння з підлокітниками без спинки і внутрішніх ременів безпеки.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Випустять смартфони з 200-мегапіксельними фотокамери

IQOS

Система нагрівання тютюну від компанії Philip Morris International – IQOS посіла шосте місце в списку найпопулярніших товарів.

Вентилятор

Цьогорічне літо стало одним з найбільш спекотних за останні десятиліття, тому українці активніше шукали та купували вентилятори.

Квитки Україна-Португалія

Квитки на цей напрямок стали восьмим за популярністю товаром у мережі.

Електросамокат

Через відносно низьку ціну, зручність та швидкий спосіб пересування містом електросамокат набув популярності серед українців і посів передостанню позицію за популярністю.

Міні-кондиціонер

Цей товар посів останнє місце серед запитів у 2019 році в Україні.

15 переможців конкурсу технологічних стартапів представлятимуть Україну на глобальній конференції підприємців та інвесторів "Startup Grind Global 2020" у Кремнієвій долині.

Зараз ви читаєте новину «Які товари цьогоріч українці шукали в Google». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі