вівторок, 07 квітня 2020 14:21

Як зробити свій дім "розумним": топ-5 ґаджетів

Як зробити свій дім "розумним": топ-5 ґаджетів
Смарт-холодильник полегшить вам життя. Фото: 3Dnews

Аби зробити життя комфортнішим і бепечнішим, досить обладнати своє житло системою "розумного дому". Під цим поняттям мають на увазі комплексне рішення з автоматизації щоденних дій. Сюди входять як системи контролю, так і побутова техніка, керована за допомогою бездротового зв'язку.

У топ-5 ми додали найкращі технічні рішення, для того аби полегшити ваше повсякденне життя.

1. Смарт-холодильник Samsung Family Hub

Вартість - 75 тис. грн.

Контролювати агрегат можливо через Wi-Fi. На правих дверцятах холодильника є сенсорний екран з портретною орієнтацією. Його параметри: діагональ — 21,5 дюйма, роздільна здатність — 1920х1080 пк.

Через дисплей можна передати одне одному повідомлення, нагадати про важливу подію чи справу. Окрім цього, можна слухати музику чи переглядати відео.
Усередині встановлено три камери, які активуються при закритті холодильника. Тож через смартфон можна перевіряти продукти і їхню кількість, навіть будучи далеко від дому.

2. Робот-пилосмок Samsung VR7000M

Вартість - 21 тис. грн.

Вакуумний робот-пилосмок теж контролюється за допомогою смартфона. За допомогою додатка можна переглядати історію прибирання, а також контролювати пристрій голосом.
Сам пилосмок обладнано щітками, які якісно видаляють сміття навіть із важкодоступних місць. Окрім цього, апарат створює карту приміщення і може з легкістю долати невеликі перепони. Акумулятор дає пилосмоку змогу працювати протягом години залежно від обраного режиму.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: KIA почала продажі нового кросовера XCeed

3. Камера SkyCam RG-C1S

Вартість: 2340 грн

Цей ґаджет від компанії REDMOND дасть змогу контролювати все, що відбувається у вашому будинку, навіть якщо ви будете далеко від нього. Окрім цього, камера може слугувати відеонянею.

У камеру вбудовано мікрофон, тож можна не лише бачити, а й чути все. Для її підключення необхідний блок живлення та Wi-Fi-роутер.

4. Розумний замок Xiaomi Sherlock M1 Smart Lock

Вартість: 2400 грн

З таким замком не потрібний ключ. Звісно, фізичний ключ є, проте відкривати двері можна буде й через смартфон. Замок працює рік без підзаряджання, а в екстреному разі його можна підключити до павербанку.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Xiaomi випустила дверні замки з камерою і голосовим асистентом


5. Розумний датчик підвищення рівня води Smanos FD2100

Вартість: 950 грн

Ця модель дасть змогу уникнути фінансових витрат у разі підтоплення, оскільки одразу сповістить вас про проблеми.
Цей ґаджет встановлюють на підлогу чи стіну. Працює він у бездротовому діапазоні 868 МГц, може передавати сигнал до 80 м.

Бренд Haylou, який є частиною екосистеми Xiaomi, випустить смарт-годинник Haylou Solar. Модель класичної круглої форми матиме кольоровий TFT-дисплей розміром 1,28 дюйма і з роздільною здатністю 240х240. До корпусу під'єднується 22-мм ремінець, повідомили ВСВІТІ.

Зараз ви читаєте новину «Як зробити свій дім "розумним": топ-5 ґаджетів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі