неділя, 30 вересня 2018 20:58

12 крутих гаджетів для домашніх улюбленців, які полегшать життя
12

Розумна годівниця, світлодіодний нашийник, відеозв'язок із твариною - ці пристрої полегшать не лише ваше життя, а й життя домашніх улюбленців.

Відеозв'язок

Пристрій кріпиться на стіну на рівні очей тварини, і хазяїн може в будь-який момент зв'язатися зі своїм вихованцем. Крім функції відеозв'язку, в гаджет вбудована система годування, заспокійлива аромотерапія та розвиваючі ігри.

 
Котячий туалет з підключенням до смартфону

Розумні ваги ставляться під котячий лоток і відслідковують вагу тварини і як часто вона відвідує туалет. Дані надсилаються на смартфон та аналізуються впродовж тривалого часу. Якщо є відхилення, додаток попереджає, що з кицькою не все гаразд. Якщо у вас живуть кілька котів - ваги можуть їх розрізняти.

 
Світлодіодний нашийник

Корисний аксесуар, який може врятувати життя домашньому улюбленцю в темний час доби. В нашийника є кілька режимів роботи лампочок, сам аксесуар представлений у шістьох кольорах: зелений, червоний, рожевий, синій, жовтий і оранжевий.

 
Спальний мішок

Незамінна річ для тих, хто любить мандрувати з тваринами. Мішок зроблений із водовідштовхувального матеріалу, всередині - теплоізоляція з фольги, яка не дасть замерзнути навіть у найхолоднішу ніч.

 

Вікно

Вікно, яке можна зробити у паркані, будці. Завдяки опуклій формі має великий огляд, що дозволяє тварині спостерігати, що відбувається за межами двору чи будки.

 

Парасоля

З парасолею для собак тепер можна не відкладати прогулянку в дощ. Цей аксесуар підійде невеликим песикам, які люблять неспішні прогулянки: тростина парасолі не дуже довга і від хазяїна далеко відбігти не вдасться.

 

Годівниця з посвідченням особистості

Ідеальний гаджет для власників кількох тварин. Годівниця розпізнає їх через ідентифікаційний мікрочіп і не дозволяє красти їжу одне в одного. Також вона підійде тим тваринам, які набрали зайву вагу: пристрій не дозволить переїдати.

 

Твіттер

Завдяки медальйону Puppy Tweets, який кріпиться до нашийника, хазяїн завжди буде в курсі, що відбуваються з його улюбленцем. Цей аксесуар слідкує за діями тварини - біжить, гавкає, спить тощо. І відсилає хазяїну твітти. Пристрою доступно близько 500 тематичних фраз.

 

Дверний дзвінок для собаки

Більше ваш собака не дряпатиме двері, коли проситиметься додому з прогулянки. Все, що потрібно, - встановити дверний дзвінок на рівні очей собаки і вибрати одну із 36 мелодій.

 

Дверцята для кішки

Дверцята для кішки ідентифікують тварину за чіпом. Завдяки ним кіт зможе гуляти, коли йому заманеться, а хазяїн буде впевнений, що улюбленець не приведе додому друзів.

 

Візок

Всередині візка є утримувач для миски, кріплення для повідка і місце для зберігання ласощів. Якщо у вас два собаки, є варіант двомісного візка для тварин.

 

Переноска

Кишеня для тварини відстібується, що дозволяє її прати у разі необхідності. Також є приховані кишені на блискавці для ласощів.

 

Фото: amazon.com, depositphotos

Дослідження доводять, що домашні улюбленці можуть бути корисні для здоров'я малюків. Ранній контакт із деякими бактеріями може мати захисний ефект, формуючи імунні реакції дітей. Дослідники стверджують, що це ефективна профілактика алергій і слабкого імунітету. Особливо протягом першого року життя дитини, адже це критичний період, коли мікробіом кишківника та імунітет сумісно розвиваються.

Крім того, науковці знайшли бактерію, яку переносять собаки, що позитивно впливає на розвиток кишкової мікрофлори. Дослідження понад 700 канадських дітей показало, що ті, хто тримав собаку до народження та після, мали суттєво більше бактерій, що знижують ризик алергій і ожиріння.

Те саме стосується й котів. Ці тварини також здатні захистити дитину від розвитку астми. Є діти, що генетично до неї схильні. Але коли вдома є кіт, то в такої дитини поява астми малоймовірна, бо її гени в цьому випадку не активуються.

Зараз ви читаєте новину «12 крутих гаджетів для домашніх улюбленців, які полегшать життя». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі