середа, 31 липня 2019 13:58

Зіткнення птаха і дитини на американських гірках налякало мережу

Зіткнення птаха і дитини на американських гірках налякало мережу
Відеозапис в Facebook зібрав понад сто тисяч переглядів і сотні коментарів

Птах ібіс врізався у дитину на екстремальному атракціоні. Це сталось у парку розваг Movie World в австралійському місті Голд-Кост, штат Квінсленд.

Інцидент зняли на відео, пише Daily Mail.

На кадрах видно, як дівчинка на ім'я Пейдж катається із чоловіком на атракціоні. Раптом у неї на швидкості влітає птах білого кольору і летить далі. Він залишає на тілі Пейдж подряпину. Сусід поруч, з подивом спостерігає за зіткненням.

Відеозапис в Facebook зібрав понад сто тисяч переглядів і сотні коментарів. "Бідна пташка", - писали одні. "Більше ніколи не піду на американські гірки", - обіцяли інші.

Ібіси - водні птахи з довгими вигнутими дзьобами. Вони населяють тропічні, субтропічні і помірно-теплі широти. Часто зустрічаються в східній частині Австралії. Знаходяться під загрозою зникнення.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Бабця-велосипедистка отримала протокол за таран машини

У Генічеську Херсонської області 25-річна жінка загинула під час катання на водному атракціоні - парасейлінгу. Під час польоту парашут відірвався від катера, і дві години вітер ганяв його по небу. За цей час дівчину кілька разів било об хвилі. Наздогнати парашут змогли тільки через 40 кілометрів, врятувати постраждалу не вдалося.

Зараз ви читаєте новину «Зіткнення птаха і дитини на американських гірках налякало мережу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі