Ексклюзиви
середа, 05 травня 2021 16:48

Жити з крокодилом: як деякі люди подружилися з небезпечними дикими тваринами
5

Хтось любить собак і котів, а хтось віддає перевагу екзотичнішим тваринам. Є екстремали, які потоваришували з дикими й небезпечними звірями.

Ось п'ять неймовірних історій про дружбу з тваринами.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Кіт пролетів шість поверхів і впав у замкнений підвал

Зоологу Кевіну Річардсону вдалося приручити левів, гієн і леопардів. Головні інструменти Кевіна - не гумові палиці та електрошокери, а любов і турбота. Чоловік навчився розуміти емоції тварин, а згодом став відомим на весь світ.

Автор: globalextreme.ru
  Зоолог приручив левів гієн і леопардів
Зоолог приручив левів гієн і леопардів

Жоау Перейра знайшов на березі пінгвіна, який був покритий нафтою та помирав із голоду. Він забрав пташеня додому, вимив, нагодував і назвав Діндім. Коли пернатий одужав, чоловік його відпустив, але улюбленець не хотів покидати оселю. Птах жив у будинку 11 місяців, а навесні поплив на простори. Щороку він припливає до берега в Ріо й приходить у гості до Жоау, а в лютому відпливає до родини. Бразилець повідомив, що вважає Діндіма частиною своєї сім'ї, а птах дозволяє гладити себе й годувати з рук.

Автор: 4tololo.ru
  Жоау Перейра допоміг пінгвіну, який тепер приходить до нього в гості
Жоау Перейра допоміг пінгвіну, який тепер приходить до нього в гості

Гільберто Шедден знайшов на березі річки пораненого крокодила з простреленою головою. Чоловік забрав тварину додому, спав разом із ним і допомагав пережовувати їжу. Через шість місяців Гільберто привів рептилію назад у джунглі, але крокодил на ім'я Почо повернувся й ліг спати на веранді. Тривалі роки Гільберто й Почо товаришували, плавали разом у річці й виступали на цирковому шоу. 2011 року улюбленець помер від старості.

Автор: pikabu.ru
  Гільберто Шедден жив з крокодилом
Гільберто Шедден жив з крокодилом

Про неймовірну дружбу Шона Елліса та його вовків знімали документальні фільми. Натураліст два роки прожив у лісі в зграї з дикими тваринами, щоб стати поміж них своїм. Йому це вдалося. А згодом чоловік купив у мисливців трьох новонароджених вовченят, оселився з ними в національному парку. Зараз там живе вже 17 особин. Головною метою Шона є відродити в Британії популяцію диких вовків.

Автор: nikopoltoday.com
  Шон Елліс прожив два роки у зграї вовків
Шон Елліс прожив два роки у зграї вовків

Хлопчик Туон із Камбоджі товаришує з пітонихою Камреун. Плазун завдовжки 1,5 м підповз до малюка, коли тому було лише три місяці. Батько, побачивши це, не вбив його, а відніс у джунглі. Наступного дня рептилія знову приповзла й батьки подумали, що пітон хоче жити з ними. Друзі росли поруч: Камреун уже сягає завдовжки 5 м, а школяр зізнається, що любить її, як рідну сестру.

Автор: pgbooks.ru
  Хлопчик Туон з Камбоджі любить пітона Камреун, як рідну сестру
Хлопчик Туон з Камбоджі любить пітона Камреун, як рідну сестру
У Тель-Авіві двоє чоловіків прокотили коня в ліфті житлового будинку, розташованого у кварталі Аргазім. Курйозний інцидент зняла камера відеоспостереження.
Зараз ви читаєте новину «Жити з крокодилом: як деякі люди подружилися з небезпечними дикими тваринами». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути