вівторок, 15 квітня 2008 09:44

Заняття сексом розвивають інтелект

Заняття сексом розвивають інтелект

Кращий спосіб розвити інтелект - споживати холодне м"ясо й шоколад, а також займатися сексом. Так стверджують автори книги "Навчіться тренувати мізки" Террі Хорн і Саймон Уттон.

А ось перегляду мильних опер, спілкування зі скигліями й дієт на основі знежирених продуктів варто уникати, якщо ви хочете підвищити свої розумові здібності.

Більшість із зібраних у цій книзі порад досить оригінальні, але Террі Хорн і Саймон Уттон говорять, що вони засновані на результатах новітніх наукових досліджень. За їхніми словами, розхоже твердження про те, що з віком працездатність мозку неминуче погіршується, не відповідає дійсності, і із цим явищем можна боротися.

У книзі розглядається, як дієта, оточення й стрес впливають на розумові здібності. Людям, які хочуть розвити свій інтелект, пропонуються поради й вправи для тренування мізків.

Більшість висловлених у книзі суджень базуються на вивченні хімічних сполук, які виділяються в організмі в результаті певних занять.

Автори пишуть, що статеві відносини підвищують вміст у крові гормону окситоцину, що змушує мозок людини знаходити неординарні рішення, а підвищення рівня серотоніну стимулює креативне й логічне мислення.

Що стосується їжі, то, як стверджують автори, у темному шоколаді були знайдені речовини - такі як магній і антиоксиданти - які поліпшують постачання мізків киснем. Також рекомендується їсти на сніданок холодне м"ясо. Це наповнює організм енергією й сприяє кращому усмоктуванню живильних речовин.

Автори сподіваються, що книга буде користуватися попитом на ринку засобів, що стимулюють розумовий розвиток.

У книзі є поради й із приводу людського оточення, до якого варто прагнути. Хорн говорить: "Спілкуйтеся з людьми, які змушують вас сміятися. Уникайте тих, хто ниє, оскільки люди з негативним поглядом на життя будуть вганяти вас у депресію", повідомляє Освiтнiй портал.

Зараз ви читаєте новину «Заняття сексом розвивають інтелект». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі