субота, 12 квітня 2008 16:08

Заняття сексом продовжують молодість

Заняття сексом продовжують молодість

Заняття сексом примушують працювати всі групи м"язів: пресу і малого тазу, рук, ніг, грудної клітини. Це дозволяє підтримувати фізичну форму і продовжувати молодість.

Автори книги "Секрети супермолодості", британські дослідники Девід Уїкс і Джемі Джеймс, провели опитування серед трьох тисяч європейців, які виглядають молодшими за свої роки. Всі вони (а самому старшому на той момент було 102 року) приділяли сексу велику увагу.

"Останні дослідження підтверджують, що тривалість сексуального життя пов"язана з тривалістю життя біологічного, - говорить лікар уролог-андролог, сексолог Світлана Калініченко - Адже це відбивається на психологічному стані. Чоловік відчуває себе чоловіком, жінка - жінкою".

Якщо раніше кардіологи закликали до помірності, то сьогодні вони кардинально змінили свою позицію. Виявляється, секс здійснює на серце найблаготворніший вплив. Під час прелюдії судини розширюються, а безпосередньо після оргазму, навпаки, стискуються. Це відмінне тренування, порівнянне з відвідинами сауни. За статистикою британських медиків, чоловіки, які займаються сексом не менше трьох разів на тиждень, в два рази менше ризикують померти від інфаркту, ніж їх стримані товариші, повідомляє Shape

Зараз ви читаєте новину «Заняття сексом продовжують молодість ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі