четвер, 25 листопада 2010 13:40

Винайдено ручку, яка запам'ятовує все написане (ФОТО)

Завдяки ручці під назву Rollpen її власник звично виводить необхідний текст на папері, і при цьому всі його дії запам'ятовуються.

Автор інноваційної ручки, португальський дизайнер Філіп Ліма (Filipe Lima), спроектував її для конкурсу "Design the perfect pen", організованого компанією Marksman. Головне завдання цього проекту - полегшити та вдосконалити повсякденні дії, які людям доводиться виконувати щодня, і по кілька разів.

Так, всередині у Rollpen розташоване "розумне начиння", що дозволяє зберігати у пам'ять написане на папері, щоб потім через USB-порт цю інформацію можна було злити в комп'ютер, і в найкоротші терміни передати за призначенням. Опублікувати в тому ж блозі, відправити діловим партнерам, або ж просто оцифрувати власні ідеї, напрацювання, плани, - або ж університетські лекції.

Крім того, ручка вміє показувати час і перебудовуватися на кілька мов, щоб правильно розпізнавати рукописний текст. Очыкуэться, що цей девайс потрапить до наших магазинів і буде багатомовний, включаючи російську, українську та білоруську мови.

Novate

Зараз ви читаєте новину «Винайдено ручку, яка запам'ятовує все написане (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі