вівторок, 23 листопада 2010 14:14

Винайдено хустинку, яка захищає від мобільного зв'язку (ФОТО)

Для моментів, коли стільниковий телефон може стати перешкодою, був створений Phonekerchief. Це шматок матерії, який дозволяє забути про дзвінки та SMS - досить у нього замотати мобілку. Винахідники Phonekerchief вирішили, що таке пристосування в першу чергу стане в нагоді тим, хто через пристрасть до телефонів (чи необхідність) ризикують зіпсувати відносини з близькими. Тому вони внесли в свій винахід елемент романтики. "Мій телефон відключений для тебе", - написано на хустці від мобільного зв'язку. Щоб замотаний стільниковий термінал все ж виглядав елегантно, винахідники створили спеціальну інструкцію.

Секрет Phonekerchief криється у здатності матерії екранувати радіосигнали. Таким чином, поміщений всередину конверта з цієї тканини, телефон стає невидимим для мобільної мережі. Хустка з'явиться в продажу під кінець тижня і буде доступна на сайті uncommongoods.com за 15 доларів.

Нагадаємо, раніше компанія Apple запропонувала новий винахід з мобільними телефонами. Вони встановили у телефони програму, що дозволяє батькам виявляти в SMS-листуванні дітей "небажані" слова і вирази.

Раніше повідомлялося про ще один винахід, пов'язаний з мобільним зв'язком. Британські вчені запропонували вживлювати мобільні пристрої в тіла людей, що дозволить відстежувати не тільки стан здоров'я людини, а й обмінюватися інформацію "від тіла до тіла".

Подробности

Зараз ви читаєте новину «Винайдено хустинку, яка захищає від мобільного зв'язку (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі